ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

24 de març 2008

100 anys, 100 excursions, activitat organitzada per la UES amb motiu del seu centenari

La Unió Excursionista de Sabadell, la UES, celebra enguany el seu centenari i per celebrar-ho res millor que fer excursions. Entre tot el seguit d'actes que té organitzats, n'hi ha un en què la participació és oberta a tothom. Es tracta del "100 anys, 100 excursions". El desig, diuen, és que aquest acte del centenari sigui conegut, compartit i celebrat pel màxim d'excursionistes d'arreu de Catalunya.

Aquesta activitat es durà a terme el dissabte 24 i diumenge 25 de maig del 2008 i hi ha excursions per a tots els gustos: des dels 2 dies sencers per als cims més allunyats del Pirineu, fins a només una matinal.

La inscripció és gratuïta, hi ha unes normes de participació i l'obsequi d'un polo pel sol fet de participar-hi que rebran els primers 1400 participants. A més d'una edició especial del Diari de Sabadell amb les fotografies dels grups i les excursions fetes. Les excursions ja es poden reservar on-line des del passat 17 de març. De tot plegat trobareu més informació a: http://www.ues.cat/centenari-de-l-excursionisme.html

Es recomana no fer colles de més de 5 persones, amb un responsable de l'excursió. Si hi ha algú que estigui interessat a participar-hi en nom del nostre Centre, que es posi en contacte amb la junta i mes concretament amb en Lluís Encinas.


Lluís Encinas