ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

04 de novembre 2008

CARTA DE NOVEMBRE


Benvolguts socis/es:

Un cop més ens adrecem a vosaltres, per informar-vos de l’actualitat i dels projectes pel proper mes del novembre.

Ja ho sabeu que cada any fem la nostra particular Castanyada. I aquest any anirem a gaudir a la casa de colònies de Vilanova de Prades els dies 15-16 de novembre.

Els preus d’aquest any són:
SOCIS
-Adults 15€ -Nens 10€

NO SOCIS
-Adults 30€ -Nens 20€

INCLOU: sopar del dissabte, dormir, esmorzar i dinar del diumenge.

Als voltants de la casa de colònies teniu la possibilitat de realitzar sortides amb bici, caminades, escalada...Tothom que hi estigui interessat, ja pot passar pel Centre a apuntar-se. La inscripció es tanca el dimarts 11 de novembre.

El diumenge 30 de Novembre: Sortida matinal de Senderisme Cultural Actiu als Cingles de Gallifa. Pujarem a la Mola de Gallifa pels frondosos boscos de la muntanya per gaudir d´una esplèndida panoràmica des de dalt del Cim, a 941 metres i visitarem una ermita romànica de Sant Sadurní que hi ha a dalt.

Per altra banda us recordem que estem fent un recull de fotografies de totes les excursions i activitats dutes a terme pels socis/sòcies al llarg del 2008. Amb la tria que se'n faci volem fer un audiovisual que es presentarà en públic a començaments del 2009. Que els socis passin pel Centre a deixar-nos les seves fotos, a ser possible, en CD o per e-mail amb la màxima qualitat.

Com cada any renovem la biblioteca del Centre us demanem les vostres preferències i recomenacions per comprar els llibres i revistes.Passeu pel Centre o per e-mail.

L´any que ve organitzarem un curs d'orientació Nivell 1 juntament amb la Vegueria. Probablement es farà a la tardor, més endavant n'anirem donant més informació.

Esperem la vostra participació.
Salutacions,
C. E. Sant Boi