ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

03 de desembre 2008

CARTA DE DESEMBRE 2008.

Benvolguts socis/es:

Un cop més ens adrecem a vosaltres, per informar-vos de l’actualitat i de les novetats pel proper mes de desembre.

Ara que s’apropen les festes de Nadal organitzem només una sortida matinal el diumenge 14 de desembre. Es tracta d’un recorregut circular pel massís del Garraf. En principi l’itinerari recorre Pla de Querol-la Morella-Vall Xiimosa-Vall Grassa- Pla de Querol, però degut a l’estat del terreny es podria canviar.

D’altra banda us informem que la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha fet públic recentment el quadre de cobertures i preus (www.feec.org/Llicencies ) de les llicències per al 2009, que es poden tramitar a les entitats excursionistes a partir del 24 de novembre. Enguany es canvien alguna de les cobertures, com l’ampliació de l’àmbit geogràfic de la llicència tipus C (a tota Europa), la inclusió de Raids a la tipus D,...
Us recordem que el tràmit s’ha de fer al centre i el pagament en metàl·lic.
També aquest 2009 continua la promoció de bastons a 17 euros, fins a exhaurir existències.
Al igual que aquest any, els socis menors de 17 anys (SENSE VERTEX) no hauran de pagar l’assegurança, el centre els subvencionarà el 100% de la llicència, però s’ha de passar pel centre per tramitar la llicència.


Des de la junta del centre us volem desitjar unes bones festes de Nadal i un feliç any nou 2009.


Salutacions,
C. E. Sant Boi