ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

04 de febrer 2009

CARTA FEBRER 2009:


Benvolguts socis i sòcies,

Deixats enrere els abundants dies festius del començament del mes de gener, ara toca per tornar a recuperar la condició física, fer una mica d’activitat. Per la nostra banda us proposem les següents activitats en aquest mes de febrer, esperant com sempre la vostra participació:

El diumenge dia 15 de febrer, hi ha una sortida programada al voltant del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’ermita de la Mare de Déu de les Arenes, l’activitat està qualificada com a fàcil i caldrà portar esmorzar, dinar, aigua, calçat i roba adequada. Passeu pel centre a fer la inscripció, 4,5 € per assegurança temporal, qui no estigui federat.

D’altra banda el proper divendres dia 20 de febrer, tenim l’assemblea general de socis, on esperem la màxima assistència, la qual és molt important per al funcionament del centre. Desenvoluparem tots els punts de l’ordre del dia , ja avançats a la carta de gener, excepte el tastet de l’audiovisual de les activitats, el qual no es realitzarà. La ubicació serà a Can Massallera. Primera convocatòria, a les 8 del vespre i en segona, a 2/4 de 9 del vespre.

La següent activitat, ja seria el diumenge 1 de març es farà la ja tradicional Sant Boi–Sitges, on us convidem a passar un dia actiu, i a descobrir aquest bonic i exigent itinerari. Ja estan obertes les inscripcions, amb un límit de 43 places. Com sempre us obsequiarem amb un petit refrigeri i un donut a mitja caminada.

Per seguir estant informats podeu consultar també el calendari 2009 i moltes altres coses a la web, a http://www.cesboi.blogspot.com/. I us recordem que podeu enviar fotos i col·laborar en la secció de “Piades dels Socis”.

Salutacions,

C. E. Sant Boi

Més informació:
Dm. 20.30 a 22.00 i dv. 20.00 a 22.00
Tel. 93 630 91 28
cesboi(arroba)yahoo(punt)es