ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

06 d’abril 2009

CARTA ABRIL 2009:

Benvolguts socis i sòcies,
Durant aquest mes us informem que el proper dia 26 d'abril, tenim la sortida de Senderisme Cultural Actiu, als Castells amagats de Collserola i la llegenda del drac pudent. Aquesta transcorre entre les poblacions de Molins de Rei i el Papiol, passant per La Santa Creu d'Olorda i la Rierada. La sortida es farà amb autocar organitzat pel centre i les places seran limitades.
Us informem també que el dijous 7 de maig, es farà l'esperat passi d'Audiovisual de les Activitats dels socis del 2008, a les 20,30h a Can Massellera.
També de cara a la planificació del maig, hi ha un canvi respecte a la sortida prevista per al dia 10 a Montserrat, aquesta s'endarrereix fins a nou avis i en aquesta data farem la Caminada Popular, organitzada per l'Agrupament Escolta Sant Ramon Nonat, amb la col·laboració del Centre Excursionista Sant Boi.
Per seguir estant informats podeu consultar també el calendari 2009 i moltes altres coses a la web
. I us recordem que podeu enviar fotos i col·laborar en la secció de “Piades dels Socis”.
Salutacions,
La Junta