ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

21 d’octubre 2010

5a Pujada a la Creu de Can Cartró


Aquest proper diumenge 24 d'octubre tindrà lloc la 5a Pujada a la Creu de Can Cartró, punt de coincidència dels municipis de Sant Boi, Torrelles, Sant Climent i Santa Coloma de Cervelló.

Organitzada per Òmnium Cultural, té el suport de la regidoria de Medi Ambient de l'ajuntament de Sant Boi, el Centre Excursionista Sant Boi i la ràdio municipal de Sant Boi.

Enguany la novetat és la plantació del pi de Can Cartró, en record de l'antic pi desaparegut fa gairebé cent anys. Es descobrirà una placa commemorativa. L'acte, amb el popular esmorzar a la masia de Can Palós, a mig camí, hi haurà vi, aigua i fruita del temps.
Un cop a dalt el turó de Can Cartró, i plantat el pi i descoberta la placa, ballarem amb la música de Cassola de Tros. En acabar, al migdia, tornem per dinar a casa.