ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

03 de setembre 2011

CARTA DE SETEMBRE


Sant Boi de Llobregat, 1 Setembre de 2011.
Benvolguts socis/es:

Esperem que hagueu gaudit de les vacances , però per la nostra banda, ja toca tornar-vos a proposar unes quantes activitats, que esperem com sempre, siguin del vostre interès :
17 - 18-09.11: Excursió al Mauberme, 2880 mts (alta muntanya), només per associats al centre i en possessió , com a mínim de la llicència federativa C1
Diumenge 25.09.11: excursió matinal a la Vall d’Olzinelles
Curs d’Escalada Nivell II del 20 setembre al 4 octubre, la data límit per la inscripció es fins al 16 Setembre , en col·laboració amb la FEEC
30 de setembre: presentació V Concurs fotografia digital de muntanya “Memorial Agustí Torrents i Barrachina”, a Cal Ninyo, a les 8 del vespre.
 2 d’octubre: sortida a l’Albarda Castellana (1177 mts) cim més alt del Baix Llobregat, amb vehicles propis. (aquesta excursió substitueix la inicialment prevista. Les inscripcions a la sortida es tancaran el dimarts 27 de setembre)

5 d’octubre: “Rutes Muntanyenques de Mossèn Cinto Verdaguer”, a càrrec d’en Bernat Gasull, membre de la UEC de Gràcia i autor del llibre Les ascensions de Verdaguer al Pirineu. Activitat organitzada per Òmnium Cultural, Sant Boi, amb la col·laboració del Centre Excursionista Sant Boi, amb motiu del 125è aniversari del poema "Canigó". A l’Hotel d’Entitats de Sant Boi, a 2/4 de 8 del vespre.
                     Assemblea extraordinària de sòcies i socis.
Convocatòria d’eleccions a junta directiva del Centre Excursionista Sant Boi
Per acord de la junta directiva i sobre la base dels nostres estatuts, es convoquen eleccions en el dia i lloc, i amb l’ordre del dia següents:

Dia i hora: divendres 07 d’octubre del 2011 , a dos quarts de nou del vespre.
A la Sala de Conferències de Can Massallera

Ordre del dia:
-        Presentació de les candidatures i votacions
-        Torn obert de paraules

La junta directiva actual acaba el seu mandat natural per al qual va ser elegida i no renovarà els seus càrrecs, d’aquí que es considera vital l’assistència dels socis a l´ assemblea.

L
Més informació:
Dm. 20.30 a 22.00 i dv. 20.00 a 22.00
Tel. 93 630 91 28
a Junta


C. E. Sant Boi