ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

08 d’abril 2012

INFO ABRIL

INFO CESBoi. Abril de 2012.Ja tenim l'abril instal·lat entre nosaltres, el bon temps (esperem...), els dies més llargs... (d'això en podem estar més segurs...), ens conviden a fer moltes activitats, i sembla que els socis en tenen moltes ganes...

Tal i com us van avançar a la carta del mes passat, i heu pogut anar seguint en el blog i el facebook, el divendres 11 de maig, ens trobarem al restaurant “Le Petit Chateau” per celebrar el sopar del Centre Excursionista Sant Boi, el preu és de 20 € per als socis i 30 € per a les persones que no ho siguin, però tinguin ganes d'acompanyar-nos i de gaudir del sopar. Recordeu que ja us podeu anar apuntant, i que com més aviat ho feu millor, per tal de saber quanta gent serem ... Teniu el menú penjat al blog del CESBoi i al facebook.

Com ja us hem anat dient aquests darrers temps, el proper 27 de maig tindrà lloc la Cursa de la Roca Negra, Memorial Ricard Verge i fan falta moltes més persones que estiguin disposades a fer de voluntaris. Vinga animeu-vos, com més serem més riurem!!!

Recordeu que des del passat mes de març, teniu a la vostra disposició un compte a wikiloc, el qual podeu consultar durant els dies i hores habituals.

Curs d'Alpinisme de Nivell II

Les entitats excursionistes de la Vegueria del Baix Llobregat organitzen un curs d'alpinisme de nivell II. Aquest curs tindrà lloc del 10 al 24 d'abril. Per a més informació podeu passar per la secretaria del CESBoi durant els horaris habituals.

Convocatòria de l' Assemblea General Ordinària i Extraordinària

El 18 de maig a les 20:00 h en primera convocatòria i a les 20:30 h en segona convocatòria, tindrà lloc l'Assemblea General Ordinària.

I a les 21:00 h en primera convocatòria i a les 21:30 en segona convocatòria, l'Assemblea General Extraordinària del Centre Excursionista Sant Boi. Hi esperem a tothom!
Agenda d'activitats del mes d'abril

14 d'abril

Sortida social a Collserola amb dinar de germanor, en el qual els socis ens demostraran les seves habilitats culinàries amb una mostra de plats el·laborats per ells mateixos...


20 d'abril

Lliurament de premis del Concurs de Fotografia Digital de Muntanya Memorial Agustí Torrents, al Centre Cívic Sagrada Família, a les 20:00 h. Hi esteu tots convidats!


21 d'abril,

Bicicletada, activitat amb BTT, amb el següent itinerari: Sant Boi – Martorell - desembocadura del Llobregat - Sant Boi.

27 d'abril

Cinema de Muntanya. Festival de Torelló. Tour 2012. Projecció de les pel·lícules: “Cold” i “What happened on Pam Island”. Les projeccions tindràn lloc a la sala gran de can Massellera a les 20:00 h. Us hi esperem a tots!!!

28 d'abril

Excursió pels voltants de Els Ôbits. Parc natural de Sant Llorenç de Munt i Serra de l'Obac.Com sempre, trobareu tota aquesta informació, i molta més, al blog del CESBoi i al facebook. També us volem recordar que els socis que desitgin rebre aquest butlletí per correu electrònic ens ho poden fer saber enviant un missatge al correu cestboi.comunicacio@gmail.comRecordeu que el dia 6 d'abril, el centre romandrà tancat amb motiu de la festa de Divendres Sant.


Que tingueu unes bones vacances de Pasqua!!!!