ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

29 de juny 2012

INFO JULIOL AGOST


INFO CESBoi JULIOL i AGOST 2012

Ja en la plenitud dels mesos estiuencs i a punt de començar les vacances, la majoria de nosaltres, us volem fer arribar l'agenda de les activitats del proper mes de juliol i primer cap de setmana de setembre. Esperem que us animeu a participar-hi i a organitzar-ne moltes més...

Agenda d'activitats per al mes de juliol:

8 de juliol, sortida familiar a Santa Maria de Besora, als Bufadors de Beví. Aquesta activitat és oberta a tots els socis i simpatitzants i adreçada, principalment, a les famílies amb nens. Les persones que vulguin participar de l'excursió i no estiguin en possessió de la targeta federativa, hauran de demanar una llicència temporal. Vocal Baldiri Amorós.

14 i 15 de juliol Sotllo, sortida d'alta muntanya, exclusivament per a socis federats. Vocals Sònia Estévez i Manel Fontes.

22 de juliol, excursió de mitja muntanya al Serrat del Migdia a la Serra de Pic -en- Cel.

2 de setembre, esmorzar de germanor a Sant Ramon. Activitat oberta a tots els socis i simpatitzants.

Tota la informació sobre aquestes i altres activitats la podeu trobar al blog i al facebook de la nostra entitat.

Com cada any, durant el mes d'agost la seu social del CESBoi romandrà tancada, exepte els divendres 3 i 31 d'agost que serà oberta de 20: 00 h a 21:00 h. La resta de dies, per a qualsevol cosa que volgueu suggerir o notificar, recordeu que teniu a la vostra disposició el blog del CESBoi i el facebook.

Des d'aquest butlletí volem desitjar a tothom unes bones vacances i fins al setembre... Ens retrobarem a l'Aplec de Sant Ramon!

BONES VACANCES