ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

02 de setembre 2012

9TICIES


INFO CESBoi SETEMBRE DE 2012

Benvolguts amics, després del parèntisi estiuenc ens tornem a trobar i esperem que sigui amb molta il·lusió i energies revovades...
Aquest any, si el temps ens ho permet, ens agradaria poder saludar-vos a dalt de Sant Ramon, els qui el dia 2 pugeu a l'aplec.
El proper 28 de setembre, tindrà lloc, com cada any, la presentació del concurs de fotografia Memorial Agustí Torrents, que aquest any, si no hi ha novetats de darrera hora, es farà als jardins de Can Torrents. Us hi esperem.
"També volem recordar a tots els socis i simpatitzants del CESBoi que els dies 10 i 11 de novembre, celebrarem la nostra particular castanyada, que tindrà lloc a Cal Candi, a Vilada. A l'Info d'octubre us continuarem informant."




ACTIVITATS DEL MES DE SETEMBRE

1 i 2 de setembre, Besiberri Sud, sortida d'alta muntanya, exclusivament per a socis federats. Vocals Manel i Sònia.
2 de setembre, aplec de Sant Ramon i esmorzar de germanor. A partir de les 9:30 h. a les escales de l'ermita, al costat del bar.
28 de setembre, a les 20:00, als jardins de Can Torrents, presentació del concurs de fotografia Memorial Agustí Torrents.
29 de setembre, excursió a la Serra de Prades. Vocal Martí Moras.

A partir del dimarts 4 de setembre, la seu social del CESBoi tornará a estar a la vostra disposició cada dimarts de 20:30 a 22:00 i els divendres de 20:00 a 22:00. Us hi esperem!


Com sempre, recordeu que trobareu tota aquesta i altra informació a la pàgina del CESBoi i al facebook de la nostra entitat.