ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

31 d’octubre 2012

9TICIES NOVEMBRE

INFO CESBoi NOVEMBRE 2012


Sembla que ja comencem a albirar el temps hivernal, que finalment el fred s'hagi instal•lat entre nosaltres i que podrem fer plans de cara a la pràctica dels esports de neu, una neu que esperem que aquest hivern sigui molt abundant, que ja se sap el que diuen les dites populars: “Any de neu, any de Déu”, “Any de nevadetes, any de gavelletes”, “Any gelat, any de blat” ...
Per als qui no se'n recorden o els que encara no s'han acabat de decidir, recordeu que els propers 10 i 11 de novembre tindrem castanyada, la castanyada del CESBoi, o sigui que us esperem a la secretaria del centre per tal de fer la corresponent inscripció. Vinga animeu-vos que com més serem més riurem!
Des d'aquest butlletí, volem expressar el nostre més profunt agraïment als membres del CESBoi que durant aquest any 2012 han organitzat activitats per a tots els socis i simpatitzants del nostre centre i us animem a seguir organitzant sortides, i altres activitats, amb el mateix entusiasme que ho heu fet fins ara, per la qual cosa, el proper dia 27 de novembre a les 20:30 h., i a la seu social de la nostra entitat, tindrà lloc una reunió per a l'organització d'activitats de cara a l'any vinent. No cal dir que hi esperem a tothom que estigui interessat a organitzar activitats o a aportar noves idees.
Igualment donem les gràcies als socis que, tot i no ser membres de la junta, ens han donat un cop de mà en les tasques organitzatives del centre.
També volem donar les gràcies a tots els participants a les sessions d'Orientació a la Muntanya, i molt especialment al senyor Martí Moras per la seva dedicació i la feina ben feta. Gràcies a tots, participants i ponent, les xerrades van ser tot un éxit.
Us avancem que el proper 14 de desembre tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària i l' Ordinària del CESBoi, a la qual esperem l'assistència de tots els socis amb dret a vot. A l'INFO de desembre us en donarem més detalls, mentrestant aneu reservant-vos el dia.


ACTIVITATS PER AL MES NOVEMBRE:


10 i 11 de novembre Castanyada del CESBoi a cal Candi, a Vilada. Activitat oberta a tots els socis i simpatitzants. Podeu fer la corresponent inscripció a la secretaria del centre fins al 6 de novembre.

17 i 18 de novembre, sortida d'alta muntanya a la Peña Montañesa. Aquesta activitat és exclusivament per a socis federats amb llicència C, com a mínim. Vocals Sònia Estevez i Manel Fontes.

18 de novembre, sortida familiar a Viladrau. Vocals Bardiri Amorós i Montserrat Oller

Des de la secretaria del CESBoi estem actualitzant les dades de tots els socis, per tant us estaríem molt agraïts si ens féssiu arribar a l'adreça electrònica del CESBoi cesboi@yahoo.es les vostres adreces, electrònica i postal i els telèfons, fix i mòbil.

Es recorda a tots els socis que el material de préstec es pot anar a buscar a la secretaria del CESBoi tant el dimarts (de 20:30 a 22:00 h), com el divendres (de 20:00 a 22:00 h.), previs al dia de la sortida, però que s'ha de retornar, obligatòriament, el dimarts següent del dia que s'ha retirat. També us estaríem molt agraïts si en el moment de fer el dipòsit del préstec, el féssiu amb l'import exacte. Podreu veure els preus dels dipòsits al blog del CESBoi.

Com sempre podreu trobar tota aquesta informació i molta més al blog del Centre Excursionista Sant Boi i al facebook.