ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

07 de gener 2014

9 TICIES


INFO CESBOI GENER 2014
I així, com aquell qui no vol la cosa, ja tenim un any més al sac... i a l'esquena... Esperem, i us desitgem a tots, que aquest 2014 sigui un any molt especial...

LA PUJADA DELS NASSOS

Des del nostre butlletí volem donar les gràcies a tots els assistents a la darrera trobada de l'any, i esperem que l'any vinent ens hi puguem retrobar i, els que tinguin la sort de poder pujar més d'hora, gaudir dels darrers raigs de sol de l'any...


LES XERRADES DEL CESBoi

El proper 17 de gener encetem una nova tanda de xerrades i audiovisuals que es perllongaran fins al mes de juny, esperem que us resultin prou interessants.


LLICÈNCIES FEDERATIVES

Els socis que es vulguin federar ja poden tramitar la corresponent llicència federativa per al 2014. Recordeu que per poder tramitar aquesta llicència cal estar al corrent del pagament de les quotes de soci del CESBoi, els socis que, per la raó que sigui, no tinguin els pagaments al corrent no podran tramitar la llicència. Trobareu tota la informació i el corresponent formulari al blog del CESBoi www.cesboi.blogspot.com.es

ACTIVITATS de GENER

Divendres, 10, a les 20:30 h, a la sala de conferències de can Massallera, presentació del calendari d'activitats del CESBoi, previst per al 2014 i presentació “oficial” de l'equip “6x100=H2O 2014” Aquest acte és obert, i hi són convidats tots els socis, familiars, amics, coneguts, saludats...

Divendres, 17, a les 20:00 h, a la sala de conferències de can Massallera, xerrada de formació: “Montserrat sobre el mapa” a càrrec de Lluís Riquelme i Núria Sàez. Activitat oberta a totes les persones més grans de 14 anys, però recordeu que abans us hi heu d'inscriure.

Dissabte, 18. Excursió de senderisme cultural. “Descobrim el Garraf”. La Morella i visita a la Plana Novella. Activitat per a persones de totes les edats i oberta a tothom, però les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals Salvador Martínez i Antonieta Vendrell.

Divendres, 24, a les 20:00 h, a la sala de conferències de can Massallera, audiovisual “Montserrat, àrees de prohibició i regulació: camins, canals i altres”. Presentació i comentaris a càrrec de Lluís Riquelme i Núria Sàez. Activitat oberta a totes les persones més grans de 14 anys.

Diumenge 26. Sortida de senderisme i iniciació a la geocerca. Per participar d'aquesta activitat cal disposar de GPS. Les persones que no disposin de llicència federativa, caldrà que tramitin una assegurança temporal. Instructora i vocal Neus Verge.

Divendres, 31, a les 20:00 h , a la sala de conferències de can Massallera, audiovisual “Les activitats del CESBoi del 2013 i els seus propagonistes, els socis i les sòcies que les han dut a terme”. Activitat oberta, us hi esperem a tots!

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte els audiovisuals, presentacions..., cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu al bloc del centre o bé a la secretaria del centre, en l'horari habitual. Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport...) al facebook i al bloc del CESBoi.


AVISOS

Recordeu que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l'hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d'autodisciplina va en beneficio de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.