ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

04 de març 2014

9 TICIES

INFO CESBoi MARÇ 2014

Ja tenim amb nosaltres el març i amb ell l'arribada de la primavera i del bon temps, però atenció, que tal com diu la dita: “Vent marçal, sempre porta temporal...”


EL SOPAR DEL CESBoi

El proper mes d'abril, concretament, el divendres 11, tindrà lloc el sopar anual del CESBoi, en un restaurant de la nostra vila. Aquest esdeveniment serà una bona ocasió per retrobar-nos, xerrar, fer gresca..., i aquest any, com a novetat, hi haurà el lliurement de premis als socis col·laboradors de les activitats dutes a terme durant el passat 2013; de les subvencions als socis que han participat de cursos de la FEEC o de l'AEEBL, i de les subvencions a les llicències federatives infantils. Properament us facilitarem més informació (lloc, preus...).


CURSA DE LA ROCA NEGRA

Un any més, el Centre Excursionista Sant Boi col·labora en la Cursa de la Roca Negra. És per això que volem fer una crida a tots els socis i simpatitzants perquè s'animin a fer de voluntaris durant aquest esdeveniment, que enguany ja arriba a la IV edició, i que tindrà lloc el dia 15 de juny. I per als que no tinguin ganes de fer de voluntaris, us animem a participar de la caminada o de la cursa... Us anirem informant...


ACTIVITATS PER AL MES DE MARÇ

Dissabte, 8 de març: Excursió de mitja muntanya. Sortida de pràctiques d'orientació amb GPS. Aquesta activitat és adreçada a les persones que han participat de les xerrades dutes a terme prèviament. Per participar d'aquesta excursió cal estar en possessió de la corresponent llicència federativa, les persones que no estiguin federades caldrà que, en el moment de fer la inscripció, tramitin una assegurança temporal. Reunió informativa el divendres 7 de març. Vocal: Martí Moras.

Dissabte, 8 de març: Excursió d'alta muntanya hivernal al Pic de la Dona, amb esquís o raquetes. Activitat per a socis federats amb llicència C, D o E. Reunió informativa el divendres 7 demarç. Vocals: Neus Verge, Eulàlia Sendrós i David Zurita.

Diumenge, 9 de març: Sortida familiar amb autocar a l'estació d'esquí de Tuixent-La Vansa, amb la possibilitat de fer un curset d'esqui de fons. Les persones no federades caldrà que tramitin una assegurança temporal. Reunió informativa el divendres 7 de març. Vocals: Xavi Palau i Anna Heredia.

Divendres, 14 de març: Xerrada de primers auxilis a la muntanya, 1a sessió. A la sala polivalent de can Massallera. Activitat oberta a totes les persones més grans de 14 anys, prèvia inscripció. Xerrada a càrrec de Neus Verge.

Diumenge, 16 de març: Caminada de resistència Sant Boi-Sitges. Tornada amb autocar. Activitat per a socis federats. Reunió informativa el divendres 14 de març. Vocals: Rodolfo Fernández i Joan Anton Ramon.

Divendres, 21 de març: Xerrada de primers auxilis a la muntanya, 2a sessió. A la sala polivalent de can Massallera. Activitat oberta a totes les persones més grans de 14 anys, prèvia inscripció. Xerrada a càrrec de Neus Verge.

Dissabte, 22 i diumenge, 23 de març: Excursió d'alta muntanya hivernal. Sortida d'esquí de muntanya a la Vall de Benasc. Activitat per a socis federats amb llicència D o E. Reunió informativa el divendres 21 de març. Vocal David Zurita.

Diumenge, 30 de març: Excursió familiar a Sant Pere de Ribes. Activitat oberta a tothom que desitgi participar-hi, i adreçada, principalment, a les famílies amb nens de totes des edats. Les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa caldrà que tramitin una assegurança temporal en el moment de fer la inscripció. Reunió informativa el divendres 28 de març.Vocals: Baldiri Amorós i Montserrat Oller.

Recordeu que per participar de qualsevol de les activitats del CESBoi (excepte els audiovisuals i les presentacions), cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu al blog del centre o bé a la secretaria del CESBoi, en l'horari habitual. Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia...) al facebook i al blog del Centre Excursionista Sant Boi.AVISOS

Tingueu present que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l'hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d'autodisciplina va en benefici de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

També us volem fer memòria que el CESBoi subvenciona amb un 30% més el cost dels cursos organitzats per la FEEC i l'AEEBL, a part de la subvenció que ja aplica la federació.