ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

03 de juny 2014

9 TICIES JUNY

INFO CESBoi JUNY 2014

“Si plou entrant al juny, el bon temps és lluny...” I sembla que, de moment, comencem el juny sense pluja...CURSA DE LA ROCA NEGRA

Tot i que ja, pràcticament, la tenim a sobre, només ens queden 15 dies, encara necessitem voluntaris per a la Cursa de la Roca Negra Memorial Ricard Verge, que tindrà lloc el diumenge 15 de juny, aquest any ja la IV edició. Com en anys anteriors, animem a tots els socis i simpatitzants perquè us apunteu per tal de participar de les diferents tasques de voluntariat. Les persones que ja s'hagin animat a col·laborar en qualsevol de les tasques, es poden inscriure entrant a la pàgina web de la Cursa de la Roca Negra, pestanya voluntaris, i allà hi trobareu el formulari d'inscripció. Vinga no us ho penseu més i apunteu-vos-hi.EL SOPAR DELS SOCIS DINAMITZADORS DEL CESBoi

El passat divendres 9 de maig va tenir lloc el sopar d'agraiment als socis del CESBoi que durant el passat 2013 van col·laborar amb la junta organitzant diverses activitats. Des del nostre botlletí els volem seguir mostrant el nostre agraiment i, alhora, també animar tots els socis a organitzar excursions i xerrades, segur que tots teniu en la ment alguna bonica excursió o una determinada xerrada, que penseu seria interessant de compartir amb els amics i coneguts de la nostra entitat.ACTIVITATS per al mes de juny

Diumenge, 1 de juny: Trobada Social d'Escaladors Veterans i Novells, a Montserrat. (Prevista inicialment pel dissabte, 31 de maig). Escalada a diverses vies de diferent dificultat. Dinar de germanor en un restaurant de Collbató. Activitat oberta a tothom que ho desitgi, però les persones no federades, o en possessió d'una llicència inferior, hauran de tramitar una assegurança temporal en funció de l'activitat que tinguin intenció de realitzar. Vocals: Luda Dilodub i Marcos Budria.

Diumenge, 8: Caminada popular pels voltants de Sant Boi, en col·laboració amb l'Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat. Activitat oberta a tothom que desitgi participar-hi. Vocals Lluís Vidal i Rosa Burgués.

Divendres, 13: Audiovisual, “Engorjats”, presentació i comentaris a càrrec de Lluís Riquelme i Núria Sàez. Activitat oberta a totes les persones més grans de 14 anys.

Dissabte, 14: Excursió de mitja muntanya a les muntanyes de Prades, concretament a Capafonts. Activitat oberta a socis i simpatitzants, però les persones no federades hauran de tramitar una assegurança temporal en el moment de fer la inscripció. Vocals Lluís Riquelme i Núria Sàez.
Diumenge, 15: Cursa i caminada de la Roca Negra, Memorial Ricard Verge, en col·laboració amb la Fundació Marianao. Vocals Xavier i Aleix Llopis.

Diumenge, 29: Sortida familiar. Excursió a la Creu de Pedracastell, a Canet de Mar. Activitat oberta a totes les famílies santboianes, però les persones no federades caldrà que tramitin una assegurança temporal en el moment de fer la inscripció. Vocals Baldiri Amorós i Montserrat Oller.

Recordeu que per participar de qualsevol de les activitats del CESBoi (excepte els audiovisuals i les presentacions), cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu al blog del centre o bé a la secretaria del CESBoi, en l'horari habitual. Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia...) al facebook i al blog del Centre Excursionista Sant Boi.AVISOS

PRÉSTEC DE MATERIAL

  • Tot el material de què disposa el CESBoi és de prétec per als socis i sòcies i que, per tant, el centre el deixa gratuïtament a les persones que acreditin que estan al corrent del pagament de les quotes de la nostra entitat, no obstant això, en el moment de retirar-lo cal fer un dipòsit en metàlic que es retornarà quan el soci torni el material i el vocal corresponent hagi comprovat que està en les mateixes condicions en què va ser lliurat, per tant quan tingueu intenció d'agafar material, heu de preveure aquest dipòsit i portar els diners que calgui amb aquesta finalitat.
  • Podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l'hàgiu de fer servir, però és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d'autodisciplina va en benefici de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.


Informem els socis i amics que la secretaria del CESBoi romandrà tancada el proper dimarts 24 de juny, amb motiu de la festa de Sant Joan.RECORDEU...

Totes les persones que són sòcies del Centre Excursionista Sant Boi tenen un número de soci, tant els adults com els menors.
És important que conegueu el vostre número de soci ja que us el demanaran per fer qualsevol inscripció o gestió.

· Les quotes individuals només inclouen el soci titular.

· Les quotes familiars inclouen tota la unitat familiar, és a dir, el soci o sòcia inscrit en primer lloc, la parella, en el cas de tenir-ne i que aquesta també estigui inscrita com a sòcia, i els fills, sigui quin sigui el nombre de fills i la seva edat, sempre que estiguin inscrits al registre de socis i no hagin complert els 18 anys.

· A partir dels 18 anys, les persones que amb anterioritat ja eren sòcies, passen a satisfer la quota individual que, en aquest cas, serà de 10 € semestrals fins que compleixin els 23 anys, moment en el qual la quota serà la general individual (20 € semestrals), o la familiar (25 € semestrals), en el cas que hi vulguin incloure la parella i /o els fills, en el cas de tenir-ne.


També cal tenir en compte que el CESBoi subvenciona amb un 30% més el cost dels cursos organitzats per la FEEC i l'AEEBL, a part de la subvenció que ja aplica la federació i que la nostra entitat també subvenciona les llicències federatives dels socis menors de 17 anys.