ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

31 d’octubre 2014

9TICIES NOVEMBRE 2014

INFO CESBoi NOVEMBRE de 2014JOVES, DE CAP A LA MUNTANYA!

Aquests dies endarrere, molts nois i noies de 18 a 25 anys, de diverses entitats santboianes, van rebre un missatge amb el contingut següent:

“Chamonix, Pedraforca, grampons, vivac, GR-11, Puigmal, Òscar Cadiach, dissipador, Gore-Tex, engorjat, Walter Bonatti, refugi Lluís Estasen, grigri, Yosemite, ràpel, BTT, la Teresina, 6c+, avenc, editorial Alpina, piolet, Sir Edmund Hillary, Griffone, cresta dels Bessiberris, paraneus...

Si coneixes aquestes paraules, si portes la muntanya a les venes... Aleshores, què fas assegut al sofà de casa? Llança't de cap a la muntanya amb altres joves com tu!

Si la muntanya et crida, però no tens amb qui anar-hi, si no saps com començar..., no t'amoïnis, t'ho posem fàcil: Divendres 7 de novembre, passa pel Centre Excursionista Sant Boi i entre tots hi posarem solució.

Tu, i joves com tu, us llançareu de cap a la muntanya.
Us ensenyarem la muntanya des d'un altre punt de vista.
Us proposarem noves experiències.
I us hi enganxareu... “

Si algun jove no va rebre aquest missatge, o si hi ha algun pare o mare que tingui fills d'aquesta franja d'edat, ara és l'hora de fer-lo arribar a tots els nois i noies que puguin estar interessats a viure el món de la muntanya...CURSOS DE LA FEEC

CURS DE MONITOR

L'Àrea de Formació de la FEEC convoca les proves d'accés al curs de monitors i instructors

L'Àrea de Formació i l'Escola Catalana d'Alta Muntanya (ECAM) de la FEEC convoquen les proves d'accés a Monitors d'Excursionisme i Instructors de les especialitats d'excursionisme, alpinisme i esquí de muntanya, el cap de setmana del 17 i 18 de gener de 2015.

Les proves per a Monitors d'Excursionisme van dirigides a esportistes que ja tenen un bagatge de muntanya i concretament de l'excursionisme. Per altra banda, en el cas dels instructors d'especialitat, els aspirants sempre hauran de ser Monitors d'Excursionisme i/o Instructors d'altres especialitats.

El Centre Excursionista Sant Boi subvenciona els socis que vulguin fer les proves d'accés i el curs amb una part del seu cost.

D'altra banda, com deveu recordar, fa uns dies, des del CESBoi es va passar una enquesta als socis, en la qual es preguntava en quins cursos estaven més interessats, les respostes van ser, majoritàriament, alpinisme i orientació, per tant, durant aquest any 2015, s'estan preparant els següents cursos:

Curs Alpinisme nivell I que es durà a terme el mes de març.

Curs d'Orientació nivell I amb dates per determinar, en funció del calendari d'activitats.TROBADA AMB EL SOCIS DINAMITZADORS D'ACTIVITATS DEL CESBOI, DIMARTS 11 DE NOVEMBRE

Com cada any, en arribar aquestes dates, ja comencem a pensar en el nou any que s'acosta, i amb les activitats que durant aquests dotze mesos podríem fer... A fi de posar fil a l'agulla, us demanem, a tots els socis interessats a organitzar alguna cosa, que aneu pensant en les activitats que a cadascú li agradaria dur a terme, i d'aquí a uns dies, concretament el dimarts, 11 de novembre, a les 19:00h, ens trobarem a la sala del CESBoi, a fi que tots hi diguem la nostra i, a partir d'aquí, puguem anar confeccionant el calendari d'activitats per al 2015. Recordeu que gairebé tot hi té cabuda: Alta muntanya, escalada, mitja muntanya, sortides familiars, esquí de muntanya, esquí de pista, esquí nòrdic, excursions amb raquetes, bicicleta tot terreny, caminades de diferents nivells de dificultat, senderisme cultural, audiovisuals, conferències, cursets, turisme i si hi ha alguna cosa que ens hem deixat..., vosaltres mateixos...
Us hi esperem a tots!!!!


LA CASTANYADA DEL CESBoi

També us volem fer memòria que la castanyada del CESBoi, aquest any, tindrà lloc els dies 15 i 16 de novembre a l'alberg la Cova de Sant Llorenç de Montgai. Animeu-vos a participar-hi que encara queden algunes places!!!

Com cada any, ens trobarem a l'alberg a partir de mitja tarda, i, tal i com anem arribant, ens anirem instal·lant... Si algú, pel que sigui, arriba més tard, cap problema, us esperarem mentre nosaltres anem berenant i fent els bingo..., que com cada any anirà a càrrec del Baldiri, la Montse i la Marina...

PREUS PER ALS SOCIS DEL CESBoi

Adults i nens més grans de 12 anys 20 € Nens entre 3 i 12 anys 15 € Menors de 3 anys 0 €

PREUS PER A LES PERSONES NO SÒCIES:

Adults i nens més grans de 12 anys 35 € Nens entre 3 i 12 anys 20 € Menors de 3 anys 0 €TRAIL WALKER 2015, 6X100=H2O

Des d'aquest butlletí volem fer una crida al socis, sòcies, amics, simpatitzants... del CESBoi a fi d'animar tothot a fer l'equip 6X100=H2O d'enguany i, com en anys anteriors, participar d'aquesta activitat solidària. Aquesta serà la 4a edició de la TrailWalker, amb la participació de l'equip 6X100=H2O, que no ens quedem sense...ACTIVITATS PER AL MES DE NOVEMBRE:

Divendres, 7 de novembre. A les 20:30 h, reunió amb els joves.

Dissabte, 8 de novembre, Excursió familiar a la serra de Cabrera. Sortida apta per a persones de totes les edats, i molt recomanada per a famílies amb nens. Activitat oberta als socis i amics, però les persones que vulguin fer l'excursió i no estiguin en possessió de la corresponent llicència federativa, caldrà que, en el moment de fer la inscripció, tramitin una assegurança temporal. Vocals: Baldiri Amorós i Montserrat Oller.

Dimarts, 11 de novembre. A les 19:00 h, reunió dels socis col·laboradors, dinamitzadors i organitzadors de les activitats del CESBoi per al 2015.

Dissabte, 15 i diumenge, 16 de novembre. La Castanyada del CESBoi a Sant Llorenç de Montgai.

Divendres, 28 de novembre. A les 20:00 h. Xerrada sobre nocions de fotografia a càrrec d'Erich Glahn, a can Massallera. Activitat oberta a tota la població més gran de 16 anys.

Dissabte, 29 de novembre. Excursió amb bicicleta tot terreny al Corredor del Montnegre. Activitat per a socis federats amb llicència C, com a mínim. Si alguna persona vol participar d'aquesta sortida però no està federada, caldrà que tramiti una llicència temporal en el moment de fer la inscripció. Vocal: Jordi Martínez.

Com tots sabeu, per participar de les activitats del CESBoi, excepte els audiovisuals, presentacions..., cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu al blog del CESBoi o a la secretaria del centre, en l'horari habitual. Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport...) al facebook i al blog del CESBoi.