ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

08 de juliol 2016

BUTLLETÍ JULIOL 2016 - CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI“Si plou per Santa Anna, plou un mes i una setmana”


EL SOPAR DEL CESBoi
Com tots sabeu, el passat 10 de juny va tenir lloc, al restaurant Diversus de la nostra vila, el Sopar Social del Centre Excursionista Sant Boi, enguany una bona part dels socis i sòcies que ens hi vam aplegar passavem de la seixantena... Des del nostre butlletí els volem agrair la seva assistència i sobretot la seva companyia i col∙laboració.

MÉS DE 25 ANYS FENT CENTRE...

Doncs, sí, hi ha alguns socis i sòcies, els més antics, que fa molts anys que són el pal de paller de la nostra entitat, alguns en fa 36, altres 35, 34... I es va pensar que caldria fer un reconeixement a tots aquests socis que mai no han deixat de pertànyer a la nostra entitat. Per això, en el decurs del sopar d'enguany es va fer per primera vegada aquest reconeixement a totes les persones que des del 1980 al 1987 i fins a l'actualitat pertanyen ininterrumpudament al Centre Excursionista Sant Boi. Com que l'obsequi només es lliura, i es lliurarà, en el decurs del sopar del centre, totes les persones, lògicament socis veterans, que per les raons que sigui, aquest any no van poder participar del sopar, l'obsequi se'ls guardarà fins que el puguin rebre durant el sopar social del 2017, al qual esperem que puguin assistir, i si no és així, cap problema, ja hi haurà el del 2018, 2019...

ACTIVITATS per al mes de JULIOL

Dissabte, 2 i diumenge, 3 de juliol. Sortida a Llavorsí (Pallars Sobirà) per practicar rafting. Vocal: Josep Valls.

Dissabte, 9 de juliol. Excursió familiar a la Ribera Salada (Solsonès). Aquesta activitat va adreçada als socis federats, però també hi són convidats els amics que desitgin acompanyar­nos. Les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa hauran de tramitar una assegurança temporal. Vocals: Prudencio Cerrato, M. Teresa Aparicio i Baldiri Amorós.

Dissabte, 16 i diumenge, 17 de juliol. Excursió d'alta muntanya al Turbón (2.492 m), a la comarca de la Ribagorça, al Pirineu aragonès. Activitat exclusivament per a socis federats amb llicència C, com a mínim. Vocal: Manel Fontes

Dissabte, 23 i diumenge, 24 de juliol. Excursió d'alta muntanya “Anem a fer un tres mil”, a la zona de Panticosa (Alt Gàllego), Pirineu aragonès. Activitat exclusivament per a socis federats amb llicència C, com a mínim. Vocal: Sònia Estévez.


AVISOS
Com cada any en arribar el mes d'agost, la secretaria del CESBoi tanca les seves portes perquè tothom pugui gaudir d'unes merescudes vacances, per tant tingueu present que el darrer dia per demanar material, retirar llicències pendents o qualsevol altra gestió serà el divendres 29 de juliol.

Ens tornarem a veure el divendres 2 de setembre.

BONES VACANCES A TOTHOM!!!