ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

01 de febrer 2006

Actvitas destacables de l'any 2005

Aquest any ha estat un any bastant mogut, hem celebrat el 25é anniversari de la formació del Centre i els 50 anys d’excursionisme a Sant Boi i que millor manera de festejar-ho que amb un sopar amb la presència de la cúpula de la politica local i provincial: l’alcaldessa de Sant Boi i la Vicepresidenta de FEEC ens van acompanyar.

Estem a l'espera d'un projecte que fa temps que s'esta gestant: un llibre que recull tota la història del Centre i de l'excursionisme a Sant Boi, ja falta poquet per a la seva edició, tindreu notícies.

Aquest any també hem canviat de seu, l’ajuntament va decidir reubicar-nos, i de moment, sembla que no ens a perjudicat el canvi (els socis diuen que hem sortit guanyant a bastant millor). Només cal esperar que aquesta nova seu sigui per molts anys.

També vam realitzar les “clàssiques” com l’esquí de fons a Tuixent, la Sant Boi-Sitges, la Castanyada a Vilanova de Meià, etc, etc........ També hem continuat amb les sortides per la canalla de la Secció Infantil i Juvenil de Centre. A més a més, aquest any hem iniciat un tipus de sortida on es combinem el senderisme i la cultura, el Senderisme Cultural Actiu.

A nivell d’èxits personals, aquest any l’Agustí Roc s’ha perdut gran part de la present temporada per una lesió genoll, però després de la seva recuperació, ha guanyat entre d’altres competicions la "I Duatló d’Andorra i la 8a Duatló d’Alta Muntanya de Catalunya" i va quedar segon al Campionat d’Europa de Duatló de Muntanya Green Cup.


L’Agustí Torrents ha tornat a participar en una altra expedició a un vuit mil, aquest cop a l’Everest (8848m. per si algú va perdut aquesta es la muntanya més alta del món) i ha tornat a repetir company, el Xavi Arias del Gelade(Esplugues). L’Agustí va arribar al darrer camp d’alçada, superant els vuit mil metres, pero la forta ventada va fer girar cua a tota l'expedició i no va arribar cap expedicionari al cim. Per veure el diari de l'expedició: esplugues a l'everest

Diversos socis han realitzat activitats als Alps amb no gaire sort pel temps, també han arribat al cim més alt del Marroc situat al massís de l'Atlas, el Toubkal.

Esperem que el 2006 sigui igual o millor

La Junta del C. E. Sant Boi