ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

20 de maig 2007

La nova Web del Centre

Després de més d'un any fent proves de diseny i funcionalitat; i amb l'estrena del definitiu FORO de la web, podem dir que la nova web del Centre Excursonista Sant Boi queda inagurada.
Només faltaría agregar algún contingut.
Al setembre passat, l'antiga web (http://www.centreexcursionista.org/) va deixar d'estar en funcionament degut a problemes técnics.

Amb aquesta nova etapa (que ja fa més d'un any que funciona) volem que l'internauta que visiti i consulti la web, també participi de forma activa comentant les notícies, ressenyes i fotos; i discutint al Foro els temes de més actualitat. Esperém que us animeu!

La Web consta de 2 grans apartats:

ACTUALITAT CESBOI
En aquest apartat es tracta com diu el títol, l'actualitat més rigurosa del Centre.
Podreu consultar totes les activitats del centre a l'Agenda. A Piades i Fotos penjem les fotos i textes que molts socis ens envíen al correu i el nou Foro ja el tenim inagurat.

CENTRE EXCURSIONISTA
En aquest apartat volem facilitar tota la informació sobre el funcionament del centre. Quotes, socis, material de préstec i una miqueta d'história.

Us invitem a participar en la nova web, ja sigui comentant les notícies, dialogant al foro o enviant-nos les vostres fotos i piades.
Per començar podríeu opinar sobre aquesta web: Que us sembla la nova web?
Podeu deixar els vostres comentaris al final d'aquest article o AQUÍ.

Salutacions