ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

08 d’octubre 2006

Catalunya, Campiona del Món de Curses de Muntanya

(FEEC) Catalunya ha revalidat aquest cap de setmana a Malàisia el títol de Campiona del Món de les Buff Skyrunner World Series, en una cursa que també ha proclamat Agustí Roc (C. Exc. Sant Boi) subcampió del món en categoria masculina i Ester Hernàndez (C. Exc. Súria) tercera en categoria femenina.
mes info

Els campions van arribar el 3 d'Octubre
La Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC, que aquest cap de setmana s'ha proclamat Campiona del Món a Malàisia, ha aterrat aquest migdia a l'aeroport del Prat on ha rebut l'acollida dels aficionats, familiars i amics, així com del president de la FEEC, sr. Anton Fontdevila, la vicepresidenta Esther Martín i el Secretari General de l'Esport de la Generalitat, sr. Manuel Ibern.
Els corredors desplaçats a Malàisia amb el seleccionador català.D'esquerra a dreta: Jessed Hernández, Ester Hernàndez, Agustí Roc, Lluís Aloy i Kiku Soler.
Lluís Aloy, el seleccionador català, s'ha mostrat satisfet amb la temporada de la Selecció i amb tot l'equip de corredors, que ha definit com un "equip fort, no només en el pla individual, com pot ser el cas de l'Agustí o l'Ester, sinó a nivell d'equip. L'èxit ha estat dels 12 corredors que han format part de l'equip mundial; tenim una bona base de cara a l'any que ve i pel futur.

mes info