ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

10 de març 2008

CARTA DE MARÇ

Benvolguts socis/es:

Un cop més ens adrecem a vosaltres, per informar-vos de l’actualitat i els projectes pel proper mes de març. Abans de res, informar-vos a aquells que no rebeu la informació per correu electrònic que podeu facilitar-nos la vostra adreça electrònica, per poder-vos enviar totes les propostes, sortides,...

Per part de Can Massellera, se’ns ha comunicat que disposem de projector, ¡ d’aquesta manera convidem a tots aquells que estiguin interessats en fer alguna projecció audiovisual, que no dubtin en posar-se en contacte amb el centre.

En relació a les sortides del març, us recordem que el proper dia 9.3.07 tenim la sortida matinal del SCA a la Serra d’Ataix, a Martorell. El dia 30.03.07 es realitzarà també a Montserrat una altra sortida, de dificultat mitjana. Com sempre, estarem encantats si us voleu apuntar.
D’altre banda i lamentablement, hem d´anul·lar l’esquiada a Tuixent-La Vansa, pel dia 16.03.07, ja que no hi ha neu , segons ens han comunicat, des de l’estació d’esquí.

Canviant de tema, el passat divendres dia 22 de febrer es va celebrar l’assemblea ordinària. On es van exposar els següents punts:

1. Lectura i provació assemblea ordinària anterior.

2. Memòria de les activitats 2008.

3. Lectura i aprovació de l'estat de comptes del 2007 i pressupost del 2008.

Aprovat l'estat de comptes del 2007 sense cap pregunta.

Pendent d'aprovació el pressupost del 2008, a la vista dels acords que es prenguin a la propera Assemblea Extraordinària, sobre el suport als socis que organitzin activitats obertes a tothom, i participin en activitats remarcables.

4. Lectura i aprovació calendari d'activitats del 2008.

Es faran reunions trimestrals per confeccionar-ne el calendari.

5. Lectura i aprovació dels objectius pels propers quatre anys.

Us recordem que segueixen els ajuts en cursos de la FEEC (30% preu total del curs) i aprovada en assemblea la nova subvenció en el preu total de les llicències dels menors de 17 anys, així com la constitució de la Secció de Caminades de Resistència.

Salutacions,

C. E. Sant Boi