ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

07 d’abril 2008

CARTA D'ABRIL

Benvolguts socis/es,

Primer de tot comentar-vos una important activitat d’una entitat excursionista, la Unió Excursionista de Sabadell, la UES, celebra enguany el seu centenari i per celebrar-ho res millor que fer excursions. Entre tot el seguit d'actes que té organitzats, n'hi ha un en què la participació és oberta a tothom. Es tracta del "100 anys, 100 excursions". El desig, diuen, és que aquest acte del centenari sigui conegut, compartit i celebrat pel màxim d'excursionistes d'arreu de Catalunya.

Aquesta activitat es durà a terme el dissabte 24 i diumenge 25 de maig del 2008 i hi ha excursions per a tots els gustos: des dels 2 dies sencers per als cims més allunyats del Pirineu, fins a només una matinal.

La inscripció és gratuïta, hi ha unes normes de participació i l'obsequi d'un polo pel sol fet de participar-hi que rebran els primers 1400 participants. A més d'una edició especial del Diari de Sabadell amb les fotografies dels grups i les excursions fetes. Les excursions ja es poden reservar on-line des del passat 17 de març. De tot plegat trobareu més informació a: http://www.ues.cat/centenari-de-l-excursionisme.html

Es recomana no fer colles de més de 5 persones, amb un responsable de l’excursió. Si hi ha algú que estigui interessat a participar-hi en nom del nostre Centre, que es posi en contacte amb en Lluís Encinas.

En relació a les sortides d’aquest mes, us recordem que el diumenge 20 d’abril farem una sortida de mitja muntanya al Serrat dels Llamps ( Campdevànol, El Ripollès). Aprofitar per recordar que qui no estigui federat ha de passar pel centre per fer efectiva la inscripció.

També us avancem una sortida del 04 de Maig: La Caminada Popular de Sant Boi, col·laboració amb l'Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat.

Canviant de tema, volem agrair a tots a aquells que han organitzat i han fet possible les activitats realitzades fins ara i les que hi haurà. I per això us comuniquem què el proper dilluns 7 d’abril a les 20.00 hi haurà una reunió exclusiva dels organitzadors d’activitats (sortides, passis audiovisuals,...) per acabar d’organitzar les sortides fins al mes de juliol. Es recorda que aquesta reunió només hi podran assistir aquelles persones que vagin a organitzar alguna sortida o activitat. Si algú no hi pot assistir, que es posi en contacte amb el centre.

Salutacions,

C. E. Sant Boi