ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

06 d’octubre 2010

CARTA OCTUBRE 2010

Benvolguts socis/es:


Us proposem tot seguit les activitats i suggerències per aquest mes d´octubre:


En primer lloc traslladem al soci la sol·licitud que ens ha fet l´Ajuntament de Sant Boi de col·laborar en la senyalització del Camí Ral, que va des de Sant Boi de Llobregat fins a Vilafranca, i per donar a conèixer aquest camí posteriorment. Ja hi ha un soci que ha expressat el seu desig de col·laborar-hi, però sens dubte necessitaríem el suport de més persones per respondre afirmativament. És per això que demanem a tothom que estigui interessat a col·laborar en aquest projecte, que es posi sisplau en contacte amb la junta.


Pel que fa a les sortides previstes per aquest mes, el cap de setmana del 23-24 Octubre anirem al Coll de la Pala Clavera, ruta englobada dintre dels Passos del Pirineu, rutes d´exili i llibertat. Com que es tracta d’una excursió d’alta muntanya, per participar-hi cal tenir la llicència federativa del 2010. La informació d’aquesta sortida es farà el divendres 22.10, a les 9 del vespre al local del Centre, com ja és habitual en aquestes sortides.


El diumenge 24 d’octubre, a més, hi ha la pujada a Can Cartró, que organitza Òmnium. Aquest any s’hi plantarà un pi i el nostre Centre hi col·labora.


El divendres 29 Octubre, a les 20.30h i a la Sala de Conferències de Can Massallera, hi haurà l´audiovisual “Destí Tanzània: Meru, Kilimanjaro i Parcs Nacionals”, a càrrec de socis del Centre.


D´altra banda, i com ja us vàrem informar el mes passat, el Centre Excursionista Sant Boi participarà en el Concurs Internacional de fotografia de muntanya “Memorial Agustí Torrents i Barrachina” en col·laboració amb el Grup Vi Daurat, Esports Balmat, l’Agrupació Excursionista “Catalunya”, el Club Excursionista de Gràcia i l’Ajuntament de Sant Boi. En aquest sentit, la presentació de la IV edició tindrà lloc el dijous 14.10.10 a Cal Ninyo, a les 8 del vespre.

Es projectarà la pel·lícula “Everest’93. Un cim per a l’ecologia” i comptarem amb la presencia del Dr. Josep A. Pujante. A més, hi haurà un sorteig de llibres i material de muntanya. Us hi esperem a tots!


Us recordem també que la Castanyada d’aquest any serà a Cal Candi – Camps de Vilarrasa, a Vilada, www.cal-candi.com, el cap de setmana del 13 – 14.11.10, i les llistes per apuntar-s’hi ja estan obertes. Els preus de la pensió completa són els següents:

AdultsNens
Socis2015
No socis3525

Més informació:
Dm. 20.30 a 22.00 i dv. 20.00 a 22.00
Tel. 93 630 91 28
cesboi@yahoo.es

Esperem i desitgem la vostra participació!