ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

02 de maig 2013

9TICIES MAIG


INFO CESBoi MAIG 2013

Tal i com diu la dita: “Pel maig, cada dia un raig”, i veient com hem acabat l'abril, sembla que aquest any es complirà... Amb tot esperem que la canviant meteorologia primaveral ens permeti dur a terme totes les activitats projectades.


EL SOPAR DEL CESBoi

Com tots sabeu, el passat 12 d'abril va tenir lloc el Sopar del CESBoi, al restaurant Diversus de la nostra vila. Finalment vam ser trenta-cinc els socis assistents a l'esdeveniment. Des de l'Info, volem donar les gràcies a tots ells per la seva col·laboració. I esperem que de cara a l'any vinent siguem molts més...


TRAILWALKER

El passat 21 d'abril va tenir lloc la Trailwalker 2013, i, com en l'edició del 2012, a part de l'equip 6x100=H2O, format íntegrament per sòcies del nostre centre: Rosa Burgués, Sonia Estévez, Antònia Llopart, Lluïsa Miralles, Teresa Petit i Marisa Valencia, també hi va haver altres membres del CESBoi que van participar d'aquesta cursa solidària, Montserrat Almirall, com a membre de l'equip NW Baix Llobregat i Ricard Verge formant part de l'equip Kriter.net. A tots, del CESBoi, la nostra més cordial enhorabona.


CURSA DE LA ROCA NEGRA

Tal i com hem anat dient aquests darrers mesos, el diumenge 9 de juny tindrà lloc la Cursa de la Roca Negra, i per a aquesta tercera edició, igual que per a les dues anteriors, necessitem voluntaris. Per tant, animem a tots els socis i simpatitzants perquè us apunteu per tal de participar en les diferents tasques de voluntariat. I si hi ha algú que això de fer de voluntari no el motiva gaire, recordeu que també hi podeu participar en qualsevol de les dues modalitats: corredor o caminant. Us hi podeu apuntar entrant a la pàgina de la Cursa de la Roca Negra.


TROBADA D'ESCALADORS

Com cada any, estem organitzant la trobada social d'escaladors, i, com cada any, esperem la participació de tots els membres de la nostra entitat que són, han estat o seran escaladors... La trobada serà el diumenge 16 de juny. Per tant, aneu reservant-vos el dia...


LLIURAMENT DE PREMIS DE FOTOGRAFIA DIGITAL DE MUNTANYA MEMORIAL AGUSTÍ TORRENTS

El proper 24 de maig a les 20:00 h, al Centre Cívic Sagrada Família, tindrà lloc l'acte de lliurament de premis del concurs de fotografia Memorial Agustí Torrents. En el decurs de l'acte podrem veure les fotografies premiades i gaudir d'una pel·licula de temàtica muntanyenca. Us hi esperem a tots.
ACTIVITATS PER AL MES DE MAIG

Dissabte i diumenge, 11 i 12 de maig: Sortida d'alta muntanya a la Peña Montañesa, a la serra Ferrera, Pirineu d'Osca. Aquesta activitat és exclusivament per a socis federats, en possessió, com a mínim, de la llicència C. Vocals: Sònia Estévez i Manel Fontes


Dissabte, 18 de maig: Excursió de mitja muntanya. Pujada a Núria des de Queralbs, seguint el camí Vell. Activitat per a socis federats, les persones que no estiguin federades caldrà que, en el moment de fer la corresponent inscripció, tramitin una llicència temporal. Vocal: Joaquim Cirac.


Dissabte, 25 de maig: Excursió de mitja muntanya. Descobrim els camins de Montserrat. Santa Cecília-Sant Jeroni, passant per Sant Benet i Sant Salvador. Aquesta activitat és oberta a tots els socis i simpatitzants, però les persones que no estiguin federades caldrà que, en el moment de fer la corresponent inscripció, tramitin una llicència temporal. Vocal: Salvador Martínez.


Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte els audiovisuals, presentacions..., cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu al bloc del centre o bé a la secretaria del centre, en l'horari habitual. Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport...) al facebook i al bloc del CESBoi.


AVÍS

Tal i com s'ha anat informant a tots els socis del CESBoi, a partir del passat més d'abril, el nostre butlletí es deixa d'enviar per correu postal i es farà arribar als membres de la nostra entitat únicament per correu electrònic, excepte a aquelles persones que hagin demanat de seguir rebent l'Info a la seva adreça postal. Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.

TRALWALKER. FULL DE RUTA de 6x100=H20. Abril de 2013

V L'equip del 6x100=H2O estem arribant al tram final de tot l'entrenament previ a la TrailWalker. La darrera prova que ens serveix de mesurador i d'indicatiu per valorar el nostre estat, tant físic com mental, ha estat una sortida de 63 km per la vora del riu.

V Seguim persistint en el nostre principal objectiu: els donatius. Fem un sorteig: “La panera solidària”, en la qual col·laboren els mercats de Sant Boi i, també, algun comerç.

V Comença el compte enrere:
· Repàs del material, avituallament i logística.

Fem balanç econòmic i som les primeres en adonar-nos de la feina feta i de la gran participació de la gent: 10.087 €!!! I això es tradueix en 4 pous d'aigua per a Àfrica. Tot un rècord!!!

Ha arribat el dia!!!

Amb tants nervis com il·lusions, alhora, anem a buscar el vehicle que ens ha ofert i decorat Carhaus. Carreguem el material i ens acomiadem, emocionats, tots plegats, els que es queden i les que marxem...

V Comença la TRAILWALKER!!!

Dissabte, 20 d'abril de 2013, a les 10:00h, des d'Olot, emprenem el llarg camí...

Durant 25 hores, hem mirat sempre endavant, ens hem ajudat, hem esperat cada trobada amb les nostres amigues de suport, com si fos l'oasi esperat per renovar les nostres energies... Cada nova etapa vençuda ha suposat un bri d'alé per continuar... La nit i el dia s'han confós i el que semblava un somni llunyà s'ha fet realitat...

L'arribada a Sant Feliu de Guíxols és un volcà d'emocions, i la seva erupció són els crits i les abraçades de tots els amics que ens han estat esperant.

Hem vingut a començar la Trailwalker i hem vingut a acabar la Trailwalker!!!

I ho hem aconseguit!!!

La darrera petjada:
“Mou tan sols una pedra del seu lloc, i ja estaràs començant a canviar el món tal i com l'has conegut”

Una abraçada de les noies del 6x100=H2O i la nostra gratitud per a tots aquells que ens heu acompanyat en aquesta llarga aventura!!!