ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

01 de juliol 2013

9 TICIES JULIOL-AGOST


ACTIVITATS PER ALS MESOS DE JULIOL i AGOST

Dissabte i diumenge, 6 i 7 de juliol: Sortida d'alta muntanya. Neouville. Aquesta activitat és exclusivament per a socis federats en possessió, com a mínim, de la llicència C. 


Dissabte,20 de juliol: Excursió amb caiac LLOC PER DECIDIR, EN EL CONGOST NO HI HA PROU NIVELL D'AIGUA. Les persones que no disposin de la corresponent llicència federativa, caldrà que en tramitin una de temporal al moment de fer la inscripció.


Dissabte i diumenge, 27 i 28 de juliol: Sortida d'alta muntanya. Culfreda. Aquesta activitat és exclusivament per a socis federats en possessió, com a mínim, de la llicència C.
Diumenge, 1 de setembre: Aplec de Sant Ramon i esmorzar de germanor.

Dissabte, 7 i diumenge, 8 de setembre: Sortida d'alta muntanya. Besiberri Sud. Aquesta activitat és exclusivament per a socis federats en possessió, com a mínim, de la llicència C. 



Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte els audiovisuals, presentacions..., cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu al bloc del centre o bé a la secretaria del centre, en l'horari habitual. Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport...) al facebook i al bloc del CESBoi.


Sigueu bonets i no preneu cap mal.

                                                   PASSEU UNES BONES VACANCES