ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

30 de juny 2014

9 TICIES JULIOL - AGOST


NFO CESBoi JULIOL i AGOST 2014

Diu la dita que qui no es banya pel juliol no es banya quan vol....


TROBADA D'ESCALADORS

Com cada any per aquestes dates, el passat 1 de juny va tenir lloc la trobada d'escaladors, moment en el qual els més veterans comparteixen cordada amb els que estan en el seu moment de plenitud, i els més novells s'inicien en les tècniques de l'escalada, i per alguns també és el dia del seu bateig com a escaladors. Després de l'escalada, un bon dinar i una millor, i molt llarga, sobretaula. Moltes gràcies a tots els que hi vau participar.


LLIUREMENT DE PREMIS MEMORIAL AGUSTÍ TORRENTS

El divendres, 6 de juny, al Centre Cívic de la Sagrada Família, va tenir lloc l'acte de lliurement de premis de la VII edició del del Concurs Internacional de Fotografia Digital de Muntanya Memorial Agustí Torrents i Barrachina, organitzat pel grup Vi Daurat. En el decurs de l'acte es van projectar les pel·lícules “Escalada al Cap de Mort de les Gorges” (1961) i “Half Dome. Solo en la pared” (2008). La nostra més cordial enhorabona a tots els guanyadors de les diverses categories.


CURSA DE LA ROCA NEGRA

El passat 15 de juny va tenir lloc la 4a edició de la cursa de la Roca Negra, Memorial Ricard Verge , un esdeveniment ja força consolidat dins del calendari de la nostra entitat i de la nostra vila. Des del nostre butlletí, volem donar les gràcies a totes les persones que, d'una manera o altra, hi han participat: als corredors, als caminants, als patrocinadors, a les entitats..., però d'una manera molt especial volem agrair la seva feina a tots els voluntaris i voluntàries, pel seu altruïsme, companyerisme i per la feina ben feta. Moltes gràcies a tothom.


APLEC DE SANT RAMON

A punt de penjar el rètol de “tancat per vacances” us volem recordar que el dia 31 d'agost tots els santboiants tenim una cita a Sant Ramon, a fi de poder celebrar el tradicional aplec, que aquest any forma part dels actes del Tricentenari a la nostra Vila. Com cada any us hi esperem, i recordeu que el CESBoi us convida a esmorzar, de 10 a 11 h.ACTIVITATS per al mes de juliol

Dissabte, 5 i diumenge, 6: Excursió d'alta muntanya al Culfreda. Aquesta activitat és exclusivament per a socis federats en possessió, com a mínim, de la llicència C. Vocals: Manel Fontes i Sonia Estévez.

Dissabte, 12 i diumenge, 13: Excursió d'alta muntanya al pic d'Eriste. Aquesta activitat és exclusivament per a socis federats en possessió, com a mínim, de la llicència C. Vocal: Manuel San Hipólito.

Dissabte, 26 i diumenge, 27: Excursió d'alta muntanya a Forqueta. Aquesta activitat és exclusivament per a socis federats en possessió, com a mínim, de la llicència C. Vocals: Manel Fontes i Sonia Estévez.


ACTIVITAT per al mes d'agost


Diumenge, 31 d'agost: Aplec de Sant Ramon i, de 10 a 11, esmorzar de germanor per a tots els socis. Vocals: Jordi Navarro i Salvador Martínez.

Recordeu que per participar de les activitats del CESBoi, excepte els audiovisuals, presentacions..., cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu al bloc del centre o bé a la secretaria del CESBoi, en l'horari habitual. Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport...) al facebook i al bloc del CESBoi.


AVISOS

Us recordem que aquest mes de juliol es cobraran les quotes del 2n semestre de 2014, us preguem que ho tingueu molt present.


Ja a punt de tancar les maletes per començar les vacances, informem els socis i amics que la secretaria del CESBoi romandrà tancada des del divendres 1 d'agost fins al 29 del mateix mes, ambdós inclosos. Tornarem a estar a la vostra disposició a la secretaria del centre, a partir del dimarts 2 de setembre.

Que tingueu unes molt bones vacances.