ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

04 de setembre 2014

9TICIES SETEMBRE 2014

INFO CESBOI. SETEMBRE 2014.


I ja hi tornem a ser, un any més, a punt d'acabar l'estiu, és l'hora de reemprendre les activitats del CESBoi, que esperem que aquesta tardor i hivern siguin moltes, moltes...


ACTES DEL TRICENTENARI DEL 1714

Com tothom deu recordar, el Centre Excursionista Sant Boi, en el seu moment, es va adherir a la commemoració del Tricentenari del 1714, els actes de la qual finalitzen el proper Onze de Setembre amb diversos actes els dies 9, 10 i 11 d'aquest mes. Trobareu tota la informació a la pàgina web del Tricentenari i al facebook de la Comissió Popular del Tricentenari.


PRESENTACIÓ DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA DIGITAL DE MUNTANYA MEMORIAL AGUSTÍ TORRENTS

Com cada any, en arribar el mes de setembre, volem convidar a tota la població santboiana a la presentació del Concurs Internacional de Fotografia Digital de Muntanya Memorial Agustí Torrents i Barrachina, que aquest any arriba a la VIII edició. L'acte tindrà lloc a Cal Ninyo, el proper divendres 26 de setembre, a les 20:00 h. En el decurs de l'acte de presentació podrem gaudir, entre altres coses, de les fotografies premiades en la passada edició. No cal dir que, com cada any, hi esperem a tothom.


LA CASTANYADA DEL CESBoi

Ja plenament instal·lats en el mes de setembre, és hora de (com cada any per aquesta època), començar a pensar en la nostra castanyada, que enguany tindrà lloc els dies 15 i 16 de novembre a l'alberg la Cova, a Sant Llorenç de Montgai. Com que les places són limitades, us suggerim que, si teniu intenció de participar-hi, us reserveu aquest cap de setmana, no fos cas que us quedéssiu sense plaça. A l'Info d'octubre ja us podrem facilitar més informació.


ACTIVITATS PER AL MES DE SETEMBRE

Dissabte, 13 de setembre. Excursió de mitja muntanya “Descobrim els camins de Montserrat IV”. Activitat per a socis federats, les persones que vulguin fer l'excursió, però que no estiguin en possessió de la corresponent llicència federativa, caldrà que, en el moment de fer la inscripció, tramitin una assegurança temporal. Vocal: Salvador Martínez.

Dissabte, 20 i diumenge, 21 de setembre. Excursió d'alta muntanya al Pirineu, concretament al Besiberri Sud. Aquesta activitat és exclusivament per a socis federats en possessió, com a mínim, de la llicència C. Vocal: Sònia Estévez.

Divendres, 26 de setembre. Presentació del Concurs Internacional de Fotografia Digital de Muntanya Memorial Agustí Torrents, a les 20:00 h a Cal Ninyo. Acte obert a tothom que desitgi assistir-hi.

Dissabte, 27 i diumenge, 28 de setembre. Excursió amb bicicleta tot terreny, amb sortida des d'Andorra i tornada al Principat , després d'haver gaudit d'algunes valls pallareses. Aquesta activitat és exclusivament per a socis federats en possessió, com a mínim, de la llicència C. Vocal: Jordi Martínez.

Com tots sabeu, per participar de les activitats del CESBoi, excepte els audiovisuals, presentacions..., cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu al blog del CESBoi o a la secretaria del centre, en l'horari habitual. Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport, dia i hora de la reunió prèvia...) al facebook i al blog del CESBoi.


AVISOS

A partir del dimarts 2 de setembre, la seu social del CESBoi tornará a estar a la vostra disposició cada dimarts de 20:30 a 22:00, i els divendres de 20:00 a 22:00 h. Us hi esperem!

Recordeu que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l'hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. Per tant, els socis que durant el passat mes d'agost vagin disposar de material del CESBoi, l'hauran de retornar, obligatòriament, el proper dimarts, 2 de setembre. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d'autodisciplina va en beneficio de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.