ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

20 de gener 2006

Carta Febrer 2006

Benvolguts socis i sòcies,
Tornem a l’activitat amb les sortides que repetim anualment de l’esquiada i la Sant Boi-Sitges.
L’esquiada es realitzarà el diumenge 12 de febrer, aquest any tornarem a anar a l’estació de Tuixent on podreu practicar esquí de fons o raquetes. Els preus d’aquest any els teniu a la secció de "AGENDA", d'aquesta web, clickant el cartell oficial.
Per qualsevol dubte amb el preus o formules diferents a les de la taula, consulteu-nos.
Aquest any tornarem a fer la 6a edició de la Sant Boi Sitges el diumenge 26 de febrer, disposarem d’un autobús que ens vindrà a recollir a Sitges per fer-nos més lleu la tornada i cotxe escombra durant el trajecte.

Durant el mes de febrer farem el curs de Rescat de víctimes d’allaus, utilització d’ARVAS que es realitzarà al nostre Centre, per més informació sobre la data exacta truqueu al centre.
Us avancem que durant l’abril també es realitzarà a Sant Boi el curs d’Alpinisme I.

Ja tornem ha tenir telèfon, el nou número és: 93 630 91 28.
Salutacions