ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

15 de gener 2006

SCA Senderisme Cultural Actiu

SCA Aquestes sigles corresponen a una modalitat de senderisme diferent: Senderisme Cultural Actiu.
L'any passat el centre va apostar per una nova modalitat d'excursions, que aplegaba l'activitat esportiva, amb una vessant cultural. Es van realitzar quatre excursions(st. Llorenç del Munt, Cingles del Bertí, etc.) amb una molt bona acollida.
Aquest any volem continuar caminant i enriquir-nos culturalment.

Senderisme Cultural?
Opció de senderisme que consisteix a dissenyar els itineraris aprofitant-los per conèixer una mica millor la nostra història, edificis antics, arbres monumentals, fonts perdudes, museus, .....

Filosofia
Caminem i parem breument, per anar parlant de bocins de la nostra història, però sense perdre el pas perquè queden molts llocs per visitar i altres històries per contar.

Usuaris
És una opció per tots els públics, que va dirigida a aquells caminadors no competitius, aficionats a la història que com nosaltres miren els itineraris des de un altre punt de vista i volen: caminar i pensar, coneixer una mica millor el nostre entorn i aprofundir en la seva història.

PROPERA SORTIDA: Serrat de Sant Salvador de les Espases(davant del Massís de Montserrat) 12 de Març