ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

01 de febrer 2006

de Daily News a Infoblog

Fa ja tres messos que vam obrir aquest blog com a eina informativa inmediata ( o ultraràpida) per a tots els socis/es, amics/gues, companys/es, simpatitzants i etc etc. Al principi es va crear com a un experiment per veure com funcionava el tema, pero ara (després de la curtíssima vida d'aquest blog) sembla que bastant gent consulta diariament aquest espai web, una mitjana de 20/25 visites diaries i aquest últim mes de Gener unes 700 visites (tot un orgull).
Cada notícia que es publica es pot comentar o deixar alguna opinió en "Comments"(o deixo caure per si algú s'anima a opinar)
Així que per petició popular hem decidit de canviar el nom del blog per adecuar-lo més a la realitat d'aquest (i també perque semblava una mica yanki i aixó donava una mica de rollo)
Salutacions a tots!!