ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

27 de febrer 2006

Exposició Fotografica a Can Massallera

Del 6 al 18 de març del 2006 exposarem a Can Massalera fotografies de les activitats organitzades pel Centre Excursionista Sant Boi durant el 2005. Excursions per la Serra de l'Obac, Montserrat, elsCingles de Bertí, el Pirineu................... Veniu a veure-les!
L’any 2005 va ser un any especial per al nostre Centre. Vam celebrar els primers 25 anys d’existència del centre i vam aprifitar per donar un nou impuls a les activitats. A la clàssica travessia Sant Boi-Sitges, a la sortida a la neu i a les excursions d’alta muntanya, que ja es feien amb regularitat, s’hi afegien altres activitats destinades al foment de l’excursionisme i a la descoberta de la natura per a la canalla, a la coneixença del país en els àmbits cultural i geogràfic emmarcades en el cicle Senderisme Cultural Actiu.
És així com el Montseny, Montserrat, la Serra de l’Obac, el Garraf, els Cingles de Bertí, la Serra de Collserola i els Pirineus, han estat alguns dels escenaris de les excursions organitzades pel Centre Excursionista Sant Boi durant el 2005. Aquesta exposició fotografica n'es un petit recull.
Esteu tots convidats a gaudir d'aquesta fantástica exposició on gaudireu de bons paisatges, bon ambient i sobretot de molt bones fotos.