ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

28 de maig 2006

Carta de Juny


Benvolguts socis i sòcies,
Aquest mes proposem algunes activitats que esperem siguin del vostre interès.
Cap de setmana del dia 10 i 11 de juny sortida als Pirineus Aragonesos a fer el Tendeñera, un pic de 2853 metres. El dissabte es farà una aproximació fins la cabana d’Otal en la que es farà un vivac i el diumenge pujarem els 1200 m. de desnivell que ens separen del cim. Us recordem que per participar a aquestes sortides s’ha de ser soci del centre i estar en possessió de la tarja federativa.

El diumenge 11 de juny tenim una sortida a la Mola (Parc Natural de Sant Llorenç de Munt) per a nens, us recomanen aquest tipus de sortides per introduir al món de la muntanya als més petits.

Per un altre banda, durant aquest juny tenim l’oportunitat de fer formació molt a prop de Sant Boi amb els cursos d’escalada en roca ( Club Esportiu Alpí Baix Llobregat, Viladecans) i el curs d’orientació nivell 1 ( CE Esplugaviva, Esplugues). Si voleu més informació adreceu-vos al centre o també podeu consultar a la pàgina de la FEEC.
Salutacions