ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

11 de juny 2006

Agustí Torrents ha mort en un accident al Pedraforca


Avui dissabte al matí Agustí Torrents, company i soci del centre excursionista i regidor de CiU a l'ajuntament de Sant Boi, ha mort en un accident de muntanya al Pedraforca. Segons les informacions rebudes fins ara, es trobava escalant la canal de Riambau a la cara nord del Pedraforca, amb dos companys més, quan una caiguda de pedres li ha fet perdre l'equilibri hi s'ha precipitat per la canal. Quan els bombers de rescat l'han localitzat ja no es podia fer res per ell. El dia abans havia acudit a la presentació de la Fundació Kassumay a la Biblioteca Jordi Rubió com un més entre els assistents. Agustí Torrents era una persona molt coneguda i respectada a la nostra ciutat. No només per la seva trajectòria cívica sinó també com ha reputat excursionista. Havia pujat a moltes muntanyes, tant aquí als Pirineus com a l'extranger: Aconcagua, Cotopatxi (America del Sud) Mont Coock (Oceania) Ruwenzori (Uganda) etc. Hi havia participat en varies expedicions a l'Himalaia a cims com l'Annapurna, el Dhaulagiri o com l'ultima a l'Everest l'any passat. El seu coratge sempre el feia plantejar-se nous reptes. L'Agustí s'ha quedat allà dalt de la muntanya.
Tots els actes d'aquest cap de setmana a Sant Boi s'han suspès, i a la façana de l'Ajuntament s'han penjat el domàs negre en senyal de dol. Des d'aquí nosaltres també volem donar el condol a la seva dona, als fills i a la seva família, en el seu record i la seva memòria.

foto: l'Agustí (segon per la dreta) el dia de Sant Jordi a l'Himalaia.