ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

21 d’octubre 2006

Carta de Novembre


Benvolguts socis i sòcies,

Tenim un mes ple d’activitat que esperem podreu gaudir.
Comencem el dia 3 de novembre amb la projecció: “ Raids d’esports de Muntanya”, que ens portarà la Mònica Aguilera dins de la campanya Dona i Esports de Muntanya, que realitza el Consell Català de l’Esport (Generalitat de Catalunya) i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Tot això a les 20:00 a Can Massallera.
El dia 5 de novembre torna el Senderisme Cultural Actiu, aquesta vegada amb una sortida a Castellcir, al Moianès, per veure el castell de Castellcir, que se’l coneix també com la Popa, i la fageda de la Sauva Negra. Es tracta d’una sortida fàcil i apte per a tothom.

Els dies 11 i 12 de novembre anirem un any més a Vilanova de Meià a gaudir de la nostra particular Castanyada.

Els preus d’aquest any són
Adults: 18€ socis// 26€ no socis

Nens: 12€ socis// 19€ no socis

Inclou sopar del dissabte, dormir, esmorzar i dinar del diumenge. Als voltants de la casa de colònies teniu la possibilitat de realitzar sortides amb bici, caminades, escalada, i la fira de la perdiu.


El diumenge 19 de Novembre hi haurà un altre sortida de senderisme cultural actiu. Aquest cop a la Pobla de Claramunt, amb pujada i visita al Castell de Claramunt, és una sortida fàcil on poden participar sense problemes els petits de la casa. El preu de la sortida és de 2.4 € els adults i 1.6 € els nens i jubilats ( preu de l’entrada al castell) i que s’abonarà allà directament.

Esperem la vostra participació a les activitats del Centre.

Salutacions