ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

09 de maig 2007

Carta de Maig

Benvolguts socis i sòcies,
Primer de tot, volem agrair i destacar la gran participació de les diferents activitats organitzades durant el mes d’abril.
També volem agrair a tots a aquells que organitzen i fan possible aquestes activitats.

Podeu trobar algunes fotos d’aquestes sortides a la pàgina web http://piadescesboi.blogspot.com/
Us recordem que si voleu que surtin les vostres fotos només cal que ens les feu arribar per correu electrònic.

Les properes sortides programades per aquest mes són les següents:
  • Diumenge 13 de maig: Excursió de tot al dia al Parc Natural del Cadi-Moixeró, farem la pujada fins el refugi Sant Jordi a través dels salts d’aigua dels Empedrats. De dificultat mitjana i on caldran botes de muntanya per no mullar-nos els peus.
  • Diumenge 27 de maig: Sortida de tot el dia a la Serra d’Ensija, de dificultat mitjana. La Sortida es desenvoluparà pel coll de la Creu De Fumanya, Cal Ferrús i Cap de Llitzet.

Per últim us informem que la FEEC organitza un curs d’autorescat en roca, coordinat pel Centre Excursionista. De moment disposem de l’informació de que es farà a finals de maig i tindrà un preu de 55 euros.

Per a més informació adreceu-vos al Centre.

Esperem la vostra participació a les activitats que es duran a terme durant aquest mes i desitgem que us agradin. Salutacions