ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

03 de maig 2007

Les guanyadores del 24è Festival de Cinema de Torelló, de gira per Catalunya

(FEEC) Tots aquells que no van poder acostar-se a Torelló quan s’hi va celebrar el 24è Festival de Cinema de Muntanya tenen ara una 2a oportunitat per gaudir de les 2 pel·lícules guanyadores, gràcies al cicle de projeccions itinerant que organitza L’Obra Social de la Caixa Sabadell. La 1a cita, el proper 4 de maig a les 20h a la Societat Recreativa de Santa Coloma de Cervelló, amb la col·laboració de l’Ass. Excta. Amics de la Muntanya.

El cicle, en què també està implicada la Fundació Cinema de Muntanya de Torelló, s’allargarà fins a finals del mes de juny i visitarà 18 ciutats catalanes més: Girona, Granollers, Valls, Barcelona, Balaguer, Sabadell, Mataró, Reus, Montcada i Reixac, Solsona, Lleida, Terrassa, Manresa, Vilanova i la Geltrú, l’Hospitalet de Llobregat, Mollet, Igualada i Olot.

Mes informació