ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

21 de juny 2007

7è Festival Pyrene a Sort

(FEEC) La 7ena edició del Festival Pyrene – La Festa dels Pirineus, organitzat per la revista “El Mundo de los Pirineos”, es celebrarà del 22 al 24 de juny a Sort (Pallars Sobirà).
L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sort, la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i la Generalitat de Catalunya.
Pel que fa a les novetats d’aquesta edició, cal destacar la presentació de la pel·lícula de la expedició del Centenari del Centre Excursionista de Lleida al Gasherbrum II- 8035m. “Acaronar El Cel”, o bé la presentació del projecte “Veus”.
Una altra de les novetats és que enguany tots el concerts són de caire gratuït. D’entre l’ample ventall de propostes musicals destaquen les actuacions d’Oskorri, Quicu Pi de la Serra, La Familia Torelli, La Kynki Beat, Maddi Ohienart, Atabaque, Verd e Bleu, Mariem Hassan, Sagarroi i Cercavins.
Més informació