ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

05 de juny 2007

Carta de Juny

Benvolguts socis i sòcies,
Primer de tot, volem agrair a tots a aquells que han organitzat i han fet possible les activitats realitzades fins ara i les que hi haurà. Podeu trobar algunes fotos d’aquestes sortides a PIADES I FOTOS i a la pàgina web dels Massajoves.
Us recordem que si voleu que surtin les vostres fotos només cal que ens les feu arribar per correu electrònic.

Les properes sortides programades per aquest mes són les següents:
  • Cap de setmana de 23 i 24 de juny: Volta al Midi d’Ossau. La sortida serà per a socis federats. S’haurà d’informar de la seva participació amb una setmana d’antelació, ja que s’ha de fer la reserva del refugi on dormirem.
  • També coneixem ja les dates definitives del Curs d’autorescat en Roca que organitza el centre, finalment serà els dies 16 i 17 de juny de 2007. El preu total serà de 55€ i s’haurà de fer efectiu la primera setmana de juny. Per a més informació us podeu posar en contacte amb nosaltres.
Per últim, us informem que ja teniu a la vostra disposició, al blog i a la pàgina web de Balmat, les bases del I Concurs Fotografia Digital de Muntanya “Memorial Agustí Torrents i Barrachina”.

Esperem la vostra participació a les activitats que es duran a terme durant aquest mes i desitgem que us agradin.
Salutacions