ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

31 de gener 2012

CARTA DE FEBRER

Febrer de 2012, circular per als socis del CESBoiBenvolguts companys,

Com tots sabeu, el passat 20 de gener va tenir lloc l'Assemblea General Extraordinària dels socis del Centre Excursionista Sant Boi, a fi de dur a terme les votacions per escollir una nova junta, en el cas que es presentés més d'una candidatura, o a nomenar els seus membres si només se ni presentava una. I aquest va ser el cas, per tant no va caldre procedir a les votacions. La nova junta de la nostra entitat la formen els socis següents:

Xavier Palau, Sònia Estévez, Lluís Vidal, Manel Fontes, Xavier Llopis, Jordi Navarro i Antonieta Vendrell.

Un cop normalitzada la situació del CESBoi, el centre tornarà a ser obert durant l'horari habitual: els dimarts de 20:30 h a 22:00 h i els divendres de 20:00 h a 22:00, no cal dir que us hi esperem.

Tal i com es va dir a l'assemblea, necesitem i esperem l'ajuda de tots els membres del nostre centre, a fi de poder muntar tantes activitats, i tan diverses, com sigui possible. Per tant, des d'aquí fem una crida als escaladors, espeleòlegs, barranquistes, ciclistes, remers, esquiadors (tot i que, en aquest cas, no depèn d'ells...), senderistes, alpinistes.., en fi, a tothom, perquè us animeu a preparar moltes activitats...

Recordeu que si voleu que les activitats que heu preparat surtin a la circular del Centre, cal que ens ho comuniqueu amb una certa antelació (abans del dia 25 de cada mes, per a les activitats del mes següent), per tant us animem a anar pensant què podem programar per als propers mesos...

Per a les sortides “exprés”, us recordem que, si voleu, les podeu penjar al facebook del Centre Excursionista Sant Boi, sempre que siguin activitats relacionades amb les que habitualment es practiquen a la nostra entitat (també s'admeten les costellades, calçotades, arrossades..., a la muntanya, al camp..., organitzades per algun soci...). De totes maneres, en aquest darrer cas, és molt millor crear un esdeveniment.


ACTIVITATS DE FEBRER

Dissabte 25 de febrer, sortida matinal a Montserrat. Passejada per la zona d'Agulles. Activitat oberta als socis, amics i simpatitzants. Les inscripcions per a la sortida s'han de fer a la seu social del Centre Excursionista Sant Boi abans del 21 de febrer. Obrirem un esdeveniment al facebook a fi que les persones interessades en l'excursió es puguin informar de tots els detalls de l'activitat (lloc i hora de la sortida, informació de la inscripció, si es disposa de cotxe...)

Es recorda a tots els socis que el material es pot retirar tant el dimarts com el divendres, en l'horari habitual de secretaria, però s'ha de retornar, obligatòriament, el dimarts següent del dia que es va agafar en préstec, a fi de tenir temps de revisar-lo i poder ser lliurat als socis en les millors condicions possibles. Per a casos especials contacteu amb el vocal de material, Jordi Navarro.