ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

16 de gener 2012

CARTA GENER 2012 I ELECCIONS JUNTA

Gener de 2012

Benvolguts companys,

Iniciem aquest any 2012 amb bons desitjos per a tothom i renovades il·lusions, i esperem que entre tots ens engresquem i puguem reflectir aquestes il·lusions en el nostre CESBoi.
Tal i com us vam avançar a la circular de desembre, el proper divendres, 20 de gener de 2012, tindrà lloc l’Assemblea General Extraordinària de socis per tal de procedir a les votacions per escollir una nova junta per als propers sis anys, en el cas que s’hagi presentat més d’una candidatura, o a nomenar la nova junta, en el cas que només s’hagi presentat una única candidatura. L’assemblea tindrà lloc a Can Massallera, a la sala de reunions del 1r pis, a les 20:00 h, en primera convocatòria i a les 20:30 h, en segona convocatòria.

Us hi esperem a tots.

Com cada any, la nostra entitat ha preparat, per a tots els socis i simpatitzants, un muntatge audiovisual amb les fotos, i altre material, de les diverses activitats que els membres del CESBoi han dut a terme durant tot l'any 2011, i que, lògicament, han fet arribar a les persones pertinents. El passi d'aquest audiovisual tindrà lloc el divendres 27 de gener a les 20:00 a la sala d'actes de Can Massallera.

No hi falteu!


També us recordem que les persones que es vulguin federar cal que facin un ingrés o una transferència al número de compte de la Caixa: 2100 3170 64 2200109249 amb l'import exacte de la llicència corresponent, fent-hi constar el NIF o NIE, el tipus de llicència (A, B, C, D, E) i afegint-hi una H en el cas que la vulgueu habilitada.

Un cop hàgiu fet l'ingrés a la Caixa, cada persona, individualment, ha d'enviar un correu electrònic a la següent adreça: federativescesboi@gmail.com amb les dades següents:

- Nom i cognoms

- Data de naixement

- NIF o NIE

- Tipus de llicència (A, B, C, D, E, especificant si es vol amb habilitació FEDME)

- ImportTot el que fa referència a les diferents modalitats de llicències i els preus corresponents, ho podeu trobar al bloc del CESBoi o de la FEEC