ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

01 d’octubre 2013

9 TICIES OCTUBREHola a tots:

INFO CESBoi OCTUBRE 2013
Ja plenament instal·lats en la tardor, ha arribat l'hora de reprendre el cicles d'activitats formatives  que, juntament amb els audiovisuals i conferències, sens dubte, seran un bon complement de les sortides del CESBoi. Esperem que aquestes sessions, que s'allargaran fins ben entrada la primavera, amb un breu parèntisi al mes de desembre, tinguin el mateix èxit i bona acollida que les que vam dur a terme l'any passat. De fet, durant aquest setembre que acabem de deixar enrera, ja hi ha hagut un bon tast amb els dos actes que s'han dut a terme: La presentació del concurs de fotografia Memorial Agustí Torrents, durant el qual vam poder veure la pel·lícula “Half Dome, solo en la pared” i les fotografies guanyadores de la VI edició; i la conferència sobre el Camí Ral que va donar el tret de sortida a les dues caminades de senderisme cultural, pels mateixos camíns sobre els quals va versar la conferència de Josep M. Cervelló.
APLEC DE SANT RAMON
El passat 1 de setembre, com cada any, hi va haver l'aplec de Sant Ramon i, tal i com ja es va fer l'any passat, el CESBoi va convidar a esmorzar a tots els socis que així ho desitgessin. Des d'aquí donem les gràcies a tots els membres del Centre que hi van participar i, molt especialment, als vocals de l'activitat, Jordi Navarro i Salvador Martínez.
OFRENA FLORAL A LA TOMBA DE RAFAEL CASANOVA
Com cada any, el Centre Excursionista Sant Boi va participar en l'ofrena floral devant la tomba del qui va ser Conseller en Cap, Rafael Casanova, a l'església de Sant Baldiri, i, també com cada any, el soci de la nostra entitat Josep Valls va ser l'encarregat de fer l'ofrena, en nom de tots els membres del CESBoi. Des d'aquestes pàgines li donem les nostres més expressives gràcies.
PRESENTACIÓ DEL VII CONCURS DE FOTOGRAFIA DIGITAL DE MUNTANYA MEMORIAL AGUSTÍ TORRENTS I BARRACHINA
El dia 20 de setembre, a la sala d'actes de cal Ninyo, va tenir lloc la presentació de la VII edició del concurs de fotografia de muntanya Memorial Agustí Torrents. Des del nostre butlletí donem les gràcies a tots els assistents i alhora els animem a participar d'aquest concurs.
Bases del concurs: http://memorialagustitorrents.blogspot.com.es/p/bases-catala_28.html
El CAMÍ RAL UN CAMÍ AMB HISTÒRIA
Divendres passat, dia 27 de setembre, a la sala d'actes de can Massallera, es va fer la presentació de la història del Camí Ral, a càrrec de Josep M. Cervelló, a qui, des del CESBoi, volem agrair la seva presència i el fet de permetre'ns passar una estona molt interessant i amena. També volem agrair l'assistència a totes les persones que hi van ser presents i per la bona acollida que va tenir l'acte.
I diumenge, dia 29 de setembre, tal com estava previst, va tenir lloc la primera de les dues caminades que hi ha previstes, la que va de Sant Boi a Olesa de Bonesvalls. El segon tram, des d'Olesa fins a Vilafranca el durem a terme el diumenge, 27 d'octubre.
Com que aquesta vegada la caminada començarà a Olesa de Bonesvalls i s'acabarà a Vilafranca, la sortida serà amb autocar des de Sant Boi fins a Olesa, allà començara la caminada fins a Vilafranca i des d'aquesta ciutat fins a Sant Boi, novament amb autocar.
Podeu fer les inscripcions, a partir del divendres 11 d'octubre, a la secretaria del Centre Excursionista Sant Boi, a can Massallera, carrer Mallorca, 30, de Sant Boi, els dimarts de 20:30 a 22:00 i els divendres de 20:00 a 22:00. Per tal de poder participar d'aquesta excursió cal estar en possessió de la corresponent llicència federativa, les persones que no estiguin federades caldrà que tramitin una assegurança temporal d'un dia, en el moment d'inscriure's
La data límit per a la inscripció és el divendres 18 d'octubre.
Aquestes activitats, que han estat organitzades per Òmnium Cultural i el Centre Excursionista Sant Boi, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la nostra vila, s'inclouen dins dels actes del Tricentenari.
LA CASTANYADA DEL CESBoi
Tal i com ja us vam avançar a l'Info de setembre, aquest any la castanyada del centre es farà a l'alberg la Cova, a Sant Llorenç de Montgai, i, com passa cada any, les places són limitades. Aquesta vegada disposem de 60 llits, la capacitat màxima de l'alberg.
Per tant, les persones que estigueu interessades a participar d'aquesta trobada podeu passar per la seu social del CESBoi a can Massallera, carrer Mallorca, 30, a partir del dimarts, dia 8 d'octubre, per tal de fer la corresponent inscripció, que es tancarà el dia 29 d'octubre, o en el moment que les places s'hagin exhaurit, ja que, tal com us hem dit abans, aquestes són limitades.
Els preus inclouen el sopar de dissabte, les activitats de dissabte abans de sopar (el bingo), la castanyada (castanyes, panellets, moscatell, cremat...), l'esmorzar i el dinar de diumenge i, lògicament, el dormir...
Durant tots dos dies hi haurà diverses activitats, tant d'adreçades als adults (BTT, escalada, senderisme, caiac...), com a les famílies i a la mainada (gincana, caminades, descobertes...) Cal tenir en compte que les persones que no estiguin federades, caldrà que tramitin una llicència temporal en funció de les activitats esportives que vulguin realitzar.
PREUS PER ALS SOCIS DEL CESBoi
Adults i nens més grans de 12 anys 20 € Nens entre 3 i 12 anys 15 € Menors de 3 anys 0 €
PREUS PER A LES PERSONES NO SÒCIES:
Adults i nens més grans de 12 anys 35 € Nens entre 3 i 12 anys 20 € Menors de 3 anys 0 €
ACTIVITATS PER AL MES D'OCTUBRE
Dissabte 5 i diumenge 6 d'octubre. Sortida d'alta muntanya al Pirineu aragonès, concretament al pic d'Arriel. Aquesta activitat és exclusivament per a socis federats, en possessió, com a mínim, de la llicència C. Vocals: Sònia Estévez i Manel Fontes
Diumenge, 20 d'octubre. Excursió amb bicicleta de muntanya per la comarca del Bages. Activitat per a socis federats, si alguna persona vol participar d'aquesta sortida però no està federada, caldrà que tramiti una llicència temporal en el moment de fer la inscripció. Vocal: José Gil
Divendres, 25 d'octubre. Xerrada sobre “Planificació i entrenaments de Trail” a càrrec de César Thovar. Activitat oberta a tota la població més gran de 14 anys.
Diumenge, 27 d'octubre. 2a part de la caminada del Camí Ral, des d'Olesa de Bonesvalls fins a Vilafranca. Per poder participar d'aquesta sortida cal estar en possessió de la corresponent llicència federativa, per tant, les persones que no estiguin federades, caldrà que tramitin una assegurança temporal en el moment de fer la inscripció. Vocal: Lluís Vidal.
AVISOS
Com tots sabeu, per poder participar de les activitats del CESBoi, excepte els audiovisuals, presentacions..., cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu al blog del CESBoi o a la secretaria del centre, en l'horari habitual. Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport...) al facebook i al blog del CESBoi.
Es recorda a tots els socis i amics dels CESBoi que el divendres 1 de novembre la seu social del centre romandrà tancada amb motiu de la festa de Tots Sants.