ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

31 d’octubre 2013

9 TICIES NOVEMBRE 2013

INFO CESBoi NOVEMBRE 2013

De tots Sants a Nadal, neu, pluja i vendaval... A veure si la dita es compleix..., el vendaval, no cal..., podem passar sense...

LES XERRADES DEL CESBoi

El passat divendres, 25 d'octubre, va tenir lloc la primera de les xerrades formatives de tardor, a càrrec de l'entrenador de trail César Thovar, a qui, des del nostre butlleti, volem agrair la deferència vers el Centre Excursionista Sant Boi. També volem donar les gràcies als nombrosos assistents a l'acte, tant als socis com als amics, i els animem a seguir acompanyant-nos en les nostres diferents activitats.

EL CAMÍ RAL, UN CAMÍ AMB HISTÒRIA

Tal i com ja s'havia anunciat a l'Info, el passat diumenge, 27 d'octubre, es va fer la tercera, i darrera, de les tres activiats previstes amb el títol comú del Camí Ral, el segon tram de la caminada que va ser des d'Olesa de Bonesvalls fins a Vilafranca.

Com va passar en les dues activitats anteriors, la participació va ser molt entusiasta, tant pel que fa al nombre de caminants, com a la seva actitud…

Des d'aquí, volem donar, novament, les gràcies a totes les persones que han participat de les activitats del cicle “El Camí Ral, un camí amb història”, i molt especialment al Josep M. Cervelló i a Òmnium Cultural.

Aquestes activitats, que han estat organitzades per Òmnium Cultural i el Centre Excursionista Sant Boi, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la nostra vila, s'inclouen dins dels actes del Tricentenari.

LA CASTANYADA DEL CESBoi

Doncs ja gairebé tenim a sobre les dates de la “nostra” castanyada, que com tots deveu recordar serà els dies 9 i 10 de novembre a l'alberg la Cova de Sant Llorenç de Montgai.

Ens trobarem a l'alberg a partir de mitja tarda, i, tal i com anem arribant, ens anirem instal·lant... Si algú, pel que sigui, arriba més tard, que no pateixi, no ens mourem d'allà, i li guardarem unes quantes castanyes ben calentones...

Us recordem que les persones que no estiguin federades hauran de tramitar una llicència temporal en funció de les activitats que vulguin realitzar.

ACTIVITATS PER AL 2014

Com cada any, en arribar aquestes dates, ja comencem a pensar en el nou any que s'acosta, i amb les activitats que durant aquests dotze mesos podríem fer... A fi de començar a posar fil a l'agulla, us demanem, a tots els socis interessats a organitzar alguna cosa, que aneu pensant en les activitats que a cadascú li agradaria dur a terme, i d'aquí a uns dies, concretament el dimarts, 12 de novembre, a les 19:00h, ens trobarem a la sala del CESBoi, a fi que tots hi diguem la nostra i, a partir d'aquí, puguem anar confeccionant el calendari d'activitats per al 2014. Recordeu que gairebé tot hi té cabuda: Alta muntanya, escalada, mitja muntanya, sortides familiars, esquí de muntanya, esquí de pista, esquí nòrdic, excursions amb raquetes, bicicleta tot terreny, caminades de diferents nivells de dificultat, senderisme cultural, audiovisuals, conferències, cursets, turisme i si hi ha alguna cosa que ens hem deixat..., la imaginació al poder!!!


ACTES DEL CESBoi DINS DEL MARC DEL TRICENTENARI

El Centre Excursionista Sant Boi és una de les moltes entitats santboianes que participarà activament dels actes conmemoratius del Tricentenari, i és per aquest motiu, que us demanem que si algú té alguna suggerència a fer relacionada amb aquest tema, que no dubti a comunicar-nos-la.

TRAILWALKER 2014

Doncs ja tenim equip 6x100=H2O! Novament i per tercera vegada consecutiva, el 6x100 participarà d'aquesta cursa solidària. Enguany l'equip el formen: Antònia Llopart (que hi participa per segona vegada), Josep Martí, Manel Fontes, Maria Romero, Marina Navarro i Toni Correa, a tots ells els desitgem una bona cursa i una excel·lent recaptació.

ACTIVITATS PER AL MES DE NOVEMBRE

Dissabte, 9 i diumenge, 10 de novembre. La Castanyada del CESBoi a Sant Llorenç de Montgai. Recordeu que si durant la sortida voleu realitzar alguna de les activitats proposades, i no esteu federats, us heu d'informar de quina assegurança heu d'estar en possessió i tramitar-la a la secretaria del CESBoi

Diumenge, 17 de novembre. Excursió familiar a Viladrau. Sortida apta per a persones de totes les edats, i molt recomanada per a famílies amb nens. Activitat oberta als socis i amics, però les persones que vulguin fer l'excursió i no estiguin en possessió de la corresponent llicència federativa, caldrà que, en el moment de fer la inscripció, tramitin una assegurança temporal. Vocals: Baldiri Amorós i Montserrat Oller.

Divendres, 22 de novembre: Xerrada sobre la prevenció de riscos a la muntanya, a càrrec de Neus Verge, a les 20:00 h, la sala d'actes de can Massallera. Activitat oberta a tota la població més gran de 14 anys.

Dissabte, 23 de novembre. Excursió de mitja muntanya a Sant Llorenç del Munt. Activitat adreçada als socis federats, les persones que vulguin fer l'excursió, però que no estiguin en possessió de la corresponent llicència federativa, caldrà que, en el moment de fer la inscripció, tramitin una assegurança temporal. Vocal: Salvador Martínez.

Dissabte, 30 de novembre i diumenge,1 de desembre. Sortida amb bicicleta de muntanya per descobrir algunes valls pirinenques. La ruta (que pot variar en funció de diverses circumstàncies) serà: Ordino-coll de la Botella-vall de Tort-Tort-Alins-Arrós (pernoctació)-Ainet de Bessan-Tirvia-Buró-Farrera-Pla de Santa Magdalena-Os de Civis- Ordino. Activitat per a socis federats amb llicència C, com a mínim. Si alguna persona vol participar d'aquesta sortida però no està federada, caldrà que tramiti una llicència temporal en el moment de fer la inscripció. Vocal: Jordi Martínez.

Com tots sabeu, per participar de les activitats del CESBoi, excepte els audiovisuals, presentacions..., cal que prèviament us hàgiu inscrit, podeu fer-ho per mitjà del formulari que trobareu al blog del CESBoi o a la secretaria del centre, en l'horari habitual. Trobareu tota aquesta informació i la complementària (què cal portar, hora de sortida, preu, mitjà de transport...) al facebook i al blog del CESBoi.

AVISOS

MOLT IMPORTANT: COBRAMENT DE QUOTES

A partir del mes actual (novembre) les quotes del 2n semestre de 2013 es cobraran, com sempre per mitjà de domiciliació bancària, durant aquest mes de novembre, en lloc de fer-ho el desembre com s'havia fet fins ara, també es veurà modificat el cobrament de les quotes del 1r semestre que es cobraran durant el mes de maig, en lloc de fer-ho el juny. Esperem la col·laboració de tots els socis. També us recordem que si teniu algun problema amb el rebut, ho comuniqueu directament al centre, si us plau, no retororneu el rebut a l'entitat bancària, porteu el rebut indegudament cobrat a la secretaria del CESBoi i us retornarem els diners.

MATERIAL

Recordeu que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l'hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu. El fet de tornar el material al centre el dimarts després de la sortida, permet poder-lo revisar i assegurar-nos que el rebeu en les millors condicions, per tant, aquest petit acte d'autodisciplina va en beneficio de tots els socis. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.