ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

03 de gener 2006

Carta Gener 2006

Sant Boi de Llobregat, 29 de desembre de 2005

Benvolguts socis i sòcies,
Acabem aquest any, de celebracions i canvis, amb noticies importants.
La primera i més important és que des del dia 23 de desembre la seu del Centre Excursionista es troba a:
Casal Can Massallera
C/ Mallorca, 30 ( Al costat de la plaça Catalunya)
El nou local és més gran del que disposàvem al Casal l’Olivera, fet que esperem que afavoreixi la creixent vida social del Centre. El dia 27 de gener després de l’assemblea ordinària, es farà una petita inauguració, a la qual esteu convidats.

El dia 15 de gener, farem una passejada per Vallgorgina, una passejada que ens permetrà veure indrets del Parc del Montnegre i el Corredor. Aquesta activitat serà una novetat del 2006, ja que són de molt baixa intensitat i volem que tots aquets socis i sòcies que fins ara no s’havien atrevit a apropar-se, vinguin i gaudeixen d’una matinal molt fàcil i maca.

Es convoca l’assemblea ordinària del Centre el divendres 27 de gener a les 20:30 al Casal Can Massallera. Ordre del dia:
- Presentació de l’estat de comptes.
- Presentació del pressupost de l’any 2006.
- Actualització del material.
- Increment dels dipòsits del préstec de materials.
- Varis.

Salutacions