ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

21 de març 2006

Agustí Roc i Manuel Pérez, nou rècord en el Snowtop de Grandvalira

(FEEC) L’equip format per Agustí Roc (Centre Excta. Sant Boi) i Manuel Pérez van marcar el nou rècord de temps en el San Miguel Snowtop disputat a Grandvalira-El Tarter el passat cap de setmana. La prova formava part del calendari oficial del ISMC i dels Grandvalira Snowgames, i es tractava de superar el desnivell de 8.848 metres, l’altitud de l’Everest.
En la segona edició de San Miguel Snowtop, la prova més recent dins el calendari dels Grandvalira Snowgames, ja s’han superat les marques de l’any passat. En la categoria d’homes, l’equip format per Agustí Roc i Manuel Pérez s’han fet amb la primera posició després que superessin els 8.848 metres de desnivell amb esquís de travessa en tals sols 9h i 31’ i 28’’, mitja hora menys que l’equip guanyador de l’any passat.
mes info