ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

20 de novembre 2007

Més cobertures amb la llicència federativa pel 2008

(FEEC) La Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha fet públic recentment el quadre de cobertures i preus de les llicències per al 2008, que es poden tramitar a les entitats excursionistes a partir del 26 de novembre. Enguany es canvien bona part de les cobertures sanitàries dels majors de 17 anys, que en línies generals augmenten, i els menors de 16 anys tampoc hauran de pagar l’assegurança.

També aquest 2008 continua la promoció de bastons a 17 euros, fins a exhaurir existències.

Al igual que aquest any, els menors de 16 anys no hauran de pagar l’assegurança, gràcies a l'acord de col·laboració entre el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). Fet que va comportar una rebaixa molt important en el cost de la llicència pels usuaris d'aquesta franja d'edat.

Per tant, l’assegurança esportiva per a menors de 16 anys (inclosos) està subvencionada i oferta per la UFEC.

En conseqüència ara la FEEC treballa amb dues companyies d’assegurances: Mapfre Assegurances Generals i Sabadell Grup Assegurador.

MES INFORMACIO