ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

10 de gener 2008

CARTA DE GENER

Benvolgudes socis/es,

BON ANY!! Després del parèntesi de Nadal, Cap d'Any i Reis, que esperem que us hagi anat d’allò més bé, tornem a obrir el Centre que és el nostre espai de trobada, per continuar amb la feina que vam deixar abans dels torrons i començar a preparar-ne de nova.

Nova Junta
Des d'aquest 1 de Gener tenim una nova junta. L'antiga junta vol acomiadar-se i agrair a tots els socis que els han ajudat a desenvolupar les tasques del centre.
Moltes gràcies a tots i sobretot a la nova junta!!

President: Lluís Encinas
Vicepresidenta: Neus Verge
Secretària: Luda Dilodub
Tresorer: Marcos Budria
Vocal: Eulàlia Sendrós


Tenim les Llicències Federatives del 2008 , que ja sabeu que podeu passar a renovar abans que se’ns acabin. Recordeu que hi ha llicències infantils molt econòmiques.

Per altre banda, hi ha els preparatius per a les ja tradicionals activitats del primer trimestre de cada any, de les quals us seguirem informant més endavant: la famosa Sant Boi-Sitges el dia 17 de febrer i la sortida a la neu, amb data pendent. Ep! Ja els heu demanat als Reis que aquest any nevi força?
Ja us informarem del calendari d’activitats a l'agenda de la web i en la propera carta.

I, no tan divertit com les sortides, però molt important com és l’Assemblea General, serà el divendres 22 de febrer.

A banda d’això, també ens agradaria de poder seguir comptant amb la vostra col·laboració preparant excursions, presentant documentals dels vostres viatges o conferències d’interès cultural i excursionista. És per això que hem pensat de fer una reunió el dimarts 22 de gener a les 20:30h del vespre al Centre, per parlar-ne i preparar un calendari d’activitats. Us hi esperem! Les persones que estiguin interessades en organitzar activitats, però no puguin assistir a la reunió, es poden posar en contacte amb el centre i li facilitarem la fitxa d’informació per organitzar les sortides o activitats i per aclarir qualsevol dubte.

Ja tenim les engantxines amb el nou logo del centre, s'han fet un bon grapat així que no dubteu en passar pel centre a buscar-ne.

Us recordem el nou horari del centre:
Dimarts: 20.30 a 22.00
Divendres: 20.00 a 22.00

Salutacions