ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

16 de gener 2008

Concurs Fotográfic de l'excursió a Castellcir

Resultat del Concurs Fotogràfic de l'excursió de SCA a Castellcir del 18.11.07

Poc abans de començar aquesta excursió, els de la penya del SCA, Senderisme Cultural Actiu, ens vem treure de la màniga això del concurs fotogràfic, per tal d'afegir encara més interés a la sortida. Val a dir que ha estat un concurs del tot estrany, sense bases ni res, ni tan sols l'incentiu dels premis que sempre es donen en qualsevol concurs.
Tot i amb això, Déu n'hi do la gent que va participar-hi amb ganes i il·lusió, i una mostra d'això són les imatges que aquí us presentem.


Donem les gràcies a l'Eulàlia Sendrós, la Neus Verge, en Xavier Canet, en David Zurita, en Carles Sartó, en Nel Fontes i en Naval Cosp, aquest últim de 'Massa Joves per morir, massa vells pel R'n'Roll', pel seu interès i per les fotos tan boniques que ens han fet arribar.

Hem de dir que per escollir les fotos mereixedores de menció, s'ha seguit un criteri diríem "periodístic" per damunt de l'artístic.
En aquest sentit, ens hem estimat més de premiar aquelles fotos que identifiquessin el sentit de la sortida: el seguir unes fites i, fins i tot, fer-ne de noves, el castell de la Popa en ruïnes i el passeig per la bonica fageda de la Sauva Negra.

Pel que fa als premis, no hi ha els clàssics primer, segon i tercer en aquest concurs. En comptes d'això, hi ha tres fotografies escollides d'acord amb el criteri que hem dit abans.

Totes tres rebran el mateix premi, que els serà lliurat el divendres dia 01.02.08 al Centre.

I ja per acabar, tan sols ens resta dir que això del concurs de fotografia bé podria servir d'idea per convocar-ne un d'anual amb cara i ulls, és a dir amb les bases i premis corresponents, com Déu mana. Per a que això fos possible, aniria bé que es fes una comissió de socis per tirar-ho endavant.

La penya del SCA