ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

04 de maig 2012

INFO MAIG

INFO CESBoi MAIG 2012




Ara que ja hem deixat enrere el Cicle Pasqual, Sant Jordi, el 1r de Maig (amb el seu pont corresponent...), i ja comencem a fer nous plans de cara al bon temps, us volem fer algunes suggerències que esperem us resultin interesants...



Recordeu que el proper divendres, dia 4 de maig, és el darrer dia per pagar el sopar i dir quines preferències teniu per al segon plat.



El dia 18 de maig convoquem a tots els membres CESBoi, amb dret a vot, a l'Assemblea General Ordinària de socis, a les 20:00 h, en pimera convocatòria i a les 20:30, en segona convocatòria.

Seguidament, a les 21:00 h, en primera convocatòria, donarem pas a l'Assemblea General Extraordinària dels socis del CESBoi a fi d'aprovar els nous estatuds de la nostra entitat. La segona convocatòria començarà a les 21:30 h.



La Vegueria del Baix Llobregat ha organitzat un curs de primers auxilis en la natura, que es durà a terme a la veïna localitat de Sant Joen Despí el dia 19 de maig de 10 a 14 i de 16 a 20, el preu del curs és de 50 € i per participar-hi cal tenir més de 16 anys. Les persones que hi estiguin interessades es poden dirigir a l'adreça següent: formaciobll@gmail.com







Activitats del mes de maig



Divendres, 11 de maig

A les 21:30 h, sopar del CESBoi al restaurant Petit Chateau, carrer de Francesc Pi i Margall, 106, de Sant Boi. Tel. 93 630 05 81.



Dissabte, 12 de maig

Excursió a la serra de Collserola i Santa Creu d'Olorde



Dissabte, 26 de maig

Pujada a Núria



Diumenge, 27 de maig

Cursa de la Roca Negra, Memorial Ricard Verge



Diumenge, 3 de juny

Caminada popular de Sant Boi



Trobareu tota la informació d'aquestes i altres activitats a www.cesboi.blogspot.com i al facebook del CESBoi. També, si ho preferiu, us podeu dirigir a la secretaria del centre els dimarts de 20:30 a 22:00 i els divendres de 20.00 a 22:00.



El proper dimarts, amb motiu de la festa del 1r de Maig, el local social del CESBoi romandrà tancat.



Recordeu que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l'hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu.