ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

30 de maig 2012

INFO MAIG


INFO CESBoi JUNY 2012
Pel juny la falç al puny, i sembla que la dita es va complint, ja que l'arribada del bon temps ens va predisposant i animant a preparar, i a fer, noves activitats.


El SOPAR DEL CESBoi

Com tots sabeu, el passat 11 de maig vam celebrar el Sopar del CESBoi en un restaurant de la nostra vila.
Finalment vam ser quarenta-nou les persones que vam participar d'aquest esdeveniment del nostre centre. A totes elles els volem donar les gràcies per la seva gran predisposició a passar-s'ho bé, per la seva alegria i per haver fet possible que aquesta trobada fos un èxit de tothom i en tots els aspectes. Gràcies i fins al proper...

ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA

El dia 18 de maig, va tenir lloc, tal i com s'havia anunciat des de l'Info i els altres mitjans de què disposem, l'Assemblea General Extraordinària del CESBoi a fi d'aprovar els nous estatuts de la nostra entitat, cosa que es va dur a terme amb el vot afirmatiu de tots els assistents. També es va presentar als socis l'estat de comptes del centre, des del moment que la nova junta va prendre possessió del CESBoi fins a l'actualitat.

TRAIL WALKER 2012

Des del CESBoi volem donar la nostra més cordial enhorabona als companys Carles Marlet, Emili Blanco, Lluís Vidal, Òscar Huertas, Xavi Canet i Xavi Palau, membres de l'equip 6x100 = H2O , que han partipat en l'edició d'aquest any de la Trail Walker.

Moltes felicitats pel vostre esforç, per la vostra gran implicació, per la quantitat aconseguida, la segona del total, per la vostra 98 posició, per haver arribat a la meta tot l'equip..., en fi per ser com sou.

També volem fer arribar les nostres més efusives felicitacions a l'equip Aigua de Sales, del qual formava part, entre altres persones, el soci del CESBoi Imanol Galarraga, enhorabona a tothom per haver aconseguit tirar endavant el vostre equip tot i les dificultats en què us heu anat trobant.

I encara tenim més felicitacions, aquesta vegada per a l'equip Unitat..., format per alguns pares i mares de l'Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat.

CURSA DE LA ROCA NEGRA MEMORIAL RICARD VERGE

Com la majoria de vosaltres sabeu, el passat 27 de maig va tenir lloc la Cursa de la Roca Negra, organitzada per tres entitats santboianes: la Fundació Marianao, el Club d'Atletisme Sant Boi i el Centre Excursionista Sant Boi.

Des d'aquí volem felicitar i agrair a totes les persones que d'una manera o altra van participar d'aquesta cursa i molt especialment als responsables de les altres dues entitats organitzadores, la Fundació Marianao i el Club d'Atletisme, per la seva dedicació i esforç.

També volem felicitar els membres del CESBoi que hi van participar, tant els que ho van fer corrent com caminant...

També volem donar les gràcies públicament, i d'una manera molt especial, als socis que hi van participar com a voluntaris, sense ells la cursa no hauria estat possible.

I per acabar les nostres més cordials felicitacions al membre del CESBoi, i ànima de la Cursa de la Roca Negra, Ricard Verge.

En fi, gràcies a tothom i fins l'any vinent!

TROBADA D'ESCALADORS

El proper diumenge 17 de juny tindrà lloc la tradicional Trobada d'Escaladors, en la qual esperem que participin tant els veterants, com els que estan a la “cresta de la onada”, com els novells, com els futurs escaladors, com els que simplement s'ho miren des de peu de via...

La trobada será en un indret de la zona d'Agulles de Monserrat.

Ens trobarem a les 9:00 h a can Massana per fer l'esmorzar, que cadascú s'haurà de portar... (El CESBoi hi aportarà l'aigua i el vi...)

Després amunt... I els que no tinguin ganes d'escalar, i s'hagin cansat de mirar com s'enfilen els altres, poden fer una passejadeta per anar fent gana, a fi de, si més no, fer un bon paper a l'hora del dinar, que tindrà lloc a les 3 de la tarda al restaurant la Llar del Bruc. Lògicament, també podeu venir a la trobada i després anar a dinar a casa vostra (o allà on vulgueu).

Els qui estigueu animats a participar de la Trobada d'Escaladors ja us hi podeu anar apuntant...

El preu del dinar és de 20 € i consta d'un vermut amb begudes i pica-pica, per anar entretenint la gana mentre acaben de donar els darrers tocs al dinar..., primer i segon plat (podreu triar entre diverses opcions), postres, begudes diverses, cava...

El darrer dia per fer la reserva per al dinar i pagar-lo, serà el divendres 8 de juny.


AGENDA D'ACTIVITATS PER AL MES DE JUNY

Diumenge, 3 de juny,

Caminada Popular, organitzada per l'Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat, conjuntament amb el Centre Excursionista Sant Boi. Activitat oberta als socis i simpatitzants.

9 i 10 de juny,

Sortida d'alta muntanya al Pocets, exclusivament per a socis federats. Vocals Manel Fontes i Sònia Estévez.

Dimarts 5 de Juny reunió informativa de l’excursió.

Diumenge 17 de juny

Trobada d'Escaladors a Montserrat.

Diumenge 17 de juny

Trobada d'Escaladors a Montserrat.

Trobareu tota la informació d'aquestes i altres activitats a www.cesboi.blogspot.com i al facebook del CESBoi. També, si ho preferiu, us podeu dirigir a la secretaria del centre els dimarts de 20:30 a 22:00 i els divendres de 20.00 a 22:00.

Recordeu que podeu retirar el material de préstec els dimarts i els divendres immediatament anteriors al cap de setmana que l'hàgiu de fer servir, però que és obligatori retornar-lo al centre el dimarts següent del dia que us el va ser lliurat, tret, lògicament, que aquest sigui festiu.

Recordem a tots els socis que ho desitgin que també podeu rebre l'Info per correu electrònic.