ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

03 de març 2006

Assamblea 2005/06

Ja fa un mes que es va realitzar l'assamblea general (anual) del centre. Com cada any es van presentar l'estat dels comptes de l'any que va finalitzar i un pressupost aproximat de les despesses i inversions per aquest nou any. Els socis que ho desitgin poden passar pel centre a demanar el full informatiu sobre els comptes.
Es va debatir sobre les mesures a pendre per evitar el retard en la devolució de material i llibres. Després d'un consens i d'una votació entre tots els assistents es va establir un protocol d'actuació:

Material de Prestec
  • El material s'ha de tornar a la setmana següent del prèstec.
  • Si en 15 dies no s'ha retornat el material, automàticament es perd la fiança que es va entregar.
  • En cas de trigar 30 dies o més en tornar el material, aquest soci perd el dret a préstec de material i llibres durant un any.

Biblioteca
  • Els mapes, llibres de ressenyes i novetats s'hauran de retornar en una setmana.
  • Els llibres de lectura i revistes es poden prestar fins a 30 dies.