ATENCIÓ!!!!

ATENCIÓ!!


Aquest blog es l'antiga web del CESBoi. Fa uns messos que ja no l'utilitcem. Ara trobaràs tota l'informació, l'agenda de les nostres activitats i les novetats a cesboi.cat


També ens trobareu activament a la página i al grup del Facebook, a Instagram i a Twitter. Si utilitceu qualsevol d'aquestes xarxes us convidem a seguir-nos per fer pinya i generar una bona comunitat online.


A més el nou correu per comunicar-se amb el centre es info@cesboi.cat

11 de març 2006

Kilian Jornet i Agustí Roc nomenats “Esportistes d’Alt Nivell” pel CSD

(FEEC) Els dos esquiadors catalans van rebre aquesta distinció del Consejo Superior de Deportes el passat 17 de febrer, juntament amb els escaladors Josune Bereciartu, Esther Cruz i Patxi Usobiaga. Agustí Roc, del Centre Excta. Sant Boi, i Kilian Jornet, del Centre Excta. Catalunya, mantindran aquest rang durant tres anys.Els reconeixement els hi ha estat atorgat pels seus èxits aconseguits en esquí de muntanya, tot formant part de l'equip oficial de la FEDME.
El títol d'Esportista d'Alt nivell és el major dels rangs que pot tenir un esportista en una disciplina esportiva, tant olímpica com no olímpica. Per a aconseguir aquesta denominació cal aconseguir uns resultats determinats en els Campionats del Món, d'Europa i del Rànquing Mundial que varien segons el nombre de països que hi participen.
mes info